Silivri 2. Lige ev sahipliğini hak ediyor

Silivri 2. Lige ev sahipliğini hak ediyor

9.04.2021 09:47:52

Silivri'yi 2. Lig Hentbolda temsil eden Beycilerspor Kadın Hentbol takımı 2. etap müsabakalarını yapmaya hazırlanırken bu finallerin Silivri'de yapılması gündeme geldi.

Maçların Silivri'de oynanabilmesi için İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas devreye girdi. Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen ve salgın hastalık nedeni ile etap etap oynatılan ligde Silivri'yi Beyciyerspor Kadın Hentbol takımı temsil ediyor. Geçtiğimiz ay içinde Rize'de ilk etabı yapılan ve burada 2. etaba çıkma hakkı kazanan Beycilerspor Kadın Hentbol takımı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında başlatılacağı planlanan ve tüm maçların Silivri'de oynanabilmesi için kollar sıvandı. Silivri'de bu maçların oynanabileceği tek tesis konutlar bölgesinde bulunan Alibey Spor Salonu ve burada maçların tamamlanması için 3. Bölge İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'da devreye girdi.

KAYNARCA VE BARLAS DEVREYE GİRDİ

Kadınlar Hentbol Ligi 2. Lig A Grubunda oynayan Beycilerspor, 8 farklı ilden rakiplerini Silivri'de ağırlamak istiyor. Alibey Spor Salonu'nda maçların oynanabilmesi için saha zemininin bozuk parkelerinin tamirini AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas üstlendi. Barlas konu ile ilgili işleri yapacak olan ekiplere gerekli talimatlarını verdi ve turnuva zamanına yetiştirileceğini bildirdi.

KOÇ YOĞUN MESAİDE

Final maçlarının oynanabilmesi için kale arkası fileleri ve sağlık ekiplerinin de organize edilmesi gerekmekte. Bu konuların halledilebilmesi için de Kulüp Başkanı Levent Koç yoğun mesai harcıyor. Silivri İlçe spor müdürlüğüyle koordineli çalışan Koç maçlarını ilçede oynamak istediğini belirtti.

 

YORUM YAP