SiAD’ta elektrik krizi endişesi

SiAD’ta elektrik krizi endişesi

6.07.2017 09:31:04

Sık sık yaşanan ve son günlerde artan enerji kesintilerinden mustarip olan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği,  BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.) yetkilileri ile uzun soluklu bir toplantı gerçekleştirdi.

Son dönemde yaşanan, iş yaşamını ve üretimi olumsuz etkileyen elektrik kesintilerinin yarattığı ekonomik kayıplar nedeniyle zor durumda kalan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, 4 Temmuz Salı günü, BEDAŞ Bölge Müdürü Murat Yavemlier, Direktör Şerif Doğru, BEDAŞ Silivri Müdürü Orkun Özgan, BEDAŞ İşletme Şefi Atacan Özdemir ve Mühendis Veysel Tepegöz ile Çayın Yanında Simit toplantısında bir araya geldi. Hakan Kocabaş Başkanlığında düzenlenen toplantıda, yönetim kurulu üyeleri elektrik kesintileri ve voltaj dalgalanmalarından işyerlerinin olumsuz etkilendiğini ifade ederek elektrik enerjisi hizmetinin sunumundaki artan kalitesizlik ve istikrarsızlığa dikkat çekme fırsatı buldu. Bu sorunun planlı, koordineli ve eylem odaklı bir strateji çerçevesinde kalıcı olarak çözülmesi, enerji yatırımlarını yavaşlatan düzenlemelerin acilen uygun bir biçimde revize edilmesi, artan talebe cevap verecek yatırımların önünün açılması gerektiği ortak görüş olarak dile getirildi.

YAVEMLİER BEDAŞ'IN ENERJİ TALEBİNİ KARŞILAMAK ÜZERE YATIRIMLARINA HIZ VERDİĞİNİ AÇIKLADI
BEDAŞ'ın hem teknik hem de ekonomik performansını sürekli iyileştirip geliştirerek, sadece günümüz koşullarını değil, hizmet verdiği müşterilerinin gelecekteki beklentilerini de dikkate alacak bir planlama yöntemi uygulayarak; arıza sayısı ve sıklığının az, kaliteli elektrik arzının ise sürekli gerçekleşmesini sağlayacak şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü vurgulayan Bölge Müdürü Murat Yavemlier, gelen görüş, öneri ve şikayetler doğrultusunda elektrik dağıtımı hizmeti sunumu sırasında malzeme ve enerjiyi verimli kullanarak enerji performansını daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini söyledi. Elektrik dağıtımında şebeke yenileme yatırımlarının yanı sıra insan kaynakları, eğitim, araştırma geliştirme, bilgisayar teknolojileri ve yazılımları alanında yapılan yatırımlar ile de hizmet kalitesine odaklandıklarını belirten Yavemlier, sürdürülebilirlik, verimlilik ve müşteri memnuniyeti ekseninde kesintisiz, hızlı ve güvenilir enerji için bölgede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında detaylı bilgi verdi.

BEDAŞ, ELEKTRİK ABONELERİNİN TALEPLERİNİ VE SORULARINI 7/24 ANLIK OLARAK YANITLAYACAK
Elektrik dağıtım hizmetlerine yönelik Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile sürekli iletişim halinde olmayı taahhüt eden BEDAŞ yetkilileri, popüler anlık mesajlaşma ve arama servisi Whatsapp'ta oluşturulacak grup eklentisi sayesinde şikâyetlerin çözüme kavuşturuluncaya ve müşteri memnuniyeti yeniden sağlanıncaya kadar takip edileceğini bildirdi. Her türlü öneri, şikayet, talep ve ihbarın kolayca iletilebileceği bir sisteme dâhil olan Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetimi, BEDAŞ'ın müşteri memnuniyeti yaklaşımından çok memnun oldu.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP