Selimpaşa bu sene de yasak

Selimpaşa bu sene de yasak

25.07.2016 10:51:31

Yeni sezon hazırlıkları için start alan Silivrispor her sene olduğu gibi bu sezon öncesi de Selimpaşa Karasu Tesisleri'ne Selimpaşaspor yönetimince alınmıyor.

Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşaspor'un kullanımına verilen ilçenin tek doğal çim zeminli stadı ilçenin tek profesyonel takımına kapatıldı. Her sezon öncesinde krize neden olan Silivri Belediyesi Selimpaşa Karasu Tesisleri yine sorun oldu. Yeni sezon hazırlıkları için Silivrispor Kulübü tarafından kullanım için Selimpaşaspor'dan talep edilen tesis için olumlu yanıt gelmedi.

SİLİVRİSPOR'A KAPALI İRANLILARA AÇIK!
Silivrisporlu oyuncuların idman yapması için verilmeyen Silivri Belediyesi Karasu Tesisleri İranlı bir takım için kapılarını sonuna kadar açtı. Silivri Stadı'nın sentetik zemininde günde çift idman yapan Silivrisporlu oyuncularda ilk haftalardan itibaren sakatlıkların artması takımın doktoru tarafından zeminle alakalı olduğu bildirildi. Özellikle yeni sezon öncesinde yapılan ağır idmanların doğal çim zeminde yapılması için çaba harcayan yönetim ilçede başka doğal zeminli tesis bulanmaması neden ile sentetik zeminde idmanlarını yapmak zorunda kalıyor.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki William Shakespeare
Sonraki » Yıkım yarın

YORUM YAP