Sektörün yeni mutfağı Evperi Atölyesi açıldı

Sektörün yeni mutfağı Evperi Atölyesi açıldı

26.07.2016 16:13:31

Burcu Kara ve Sülbiye Karahan tarafından organizasyon sektöründe hizmet vermek üzere kurulan Evperi Atölyesi, İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin'in katılımıyla hizmete açıldı.

Maharetli gelin görümcenin iş ortaklığından doğan Evperi Atölyesi; söz, nişan, düğün, kına, doğum günü, baby shower, bekârlığa veda partisi, ev, hastane, bebek odası süsleme, evlilik teklifi ve gelin hamamı organizasyonları gibi çetrefilli işleri müşterilerinin hayalleri doğrultusunda keyifli birer gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor. 23 Temmuz Cumartesi günü kaydedilen açılış törenine; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Arif Kanık, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, eski dönem Bakanı İsmet Sezgin ve çok sayıda davetli katıldı.


GENİŞ ÜRÜN ÇEŞİDİ CAZİP FİYATLARLA SUNULUYOR
Özel gün organizasyonları ile birlikte Evperi Atölyesinde bebek şekeri, diş buğdayı süsleri, doğum günü süs ve parti malzemeleri, doğum hediyelikleri, sünnet şekeri, kapı süsleri ve sepetler, kına gecesi ve aksesuarları, nikah şekeri gibi daha birçok renkli, şık, hatıralık alternatifler sizleri bekliyor. Evperi Atölyesinin genç patroniçeleri Burcu Kara ve Sülbiye Karahan, hayatınızda belki de bir defa yaşayacak olduğunuz en özel anları mutlulukla hatırlamanız için sizlere yardımcı olmaya hazır. Evperi Atölyesi; Alibey Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 10/B (Adliye yolu üzeri) Silivri'de hizmet veriyor.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP