Sarten, mezuniyetlerinde de yalnız bırakmadı

Sarten, mezuniyetlerinde de yalnız bırakmadı

9.06.2017 10:22:41

Sarten Ambalaj Sanayi Firması, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kazandırdığı Makine Teknolojisi Alanı Atölyesi ilk mezunlarının mutluluğunu paylaştı, birinci olan öğrenci ve öğretmenini ödüllendirdi.

Sarten Ambalaj Sanayi Firması tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2014-2015 eğitim-öğretim yılında kazandırılan Makine Teknolojisi Alanı Atölyesi bu sene ilk mezunlarını verdi.
450 m2'lik alanda radya temel üzerine çelik konstrüksiyonla yüksek deprem dayanımına uygun olarak yapılan, eğitim araçlarının öğretmenlerin isteği doğrultusunda ve teknik desteğin de yine Sarten Ambalaj Sanayi Firması tarafından sağlanan atölyede aldıkları eğitimi uygulama fırsatı bulan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.
Okul Müdürü Musa Kalay, diğer yönetici ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu diploma törenine Sarten Ambalaj firması Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir ve CEO Zeki Sarıbekir ile firma çalışanları da davetli olarak katıldı. Okula sundukları katkılar dolayısıyla Yusuf Sarıbekir, Zeki Sarıbekir ve Sarten çalışanlarına okul müdürlüğü tarafından teşekkür plaketleri ve çiçek sunuldu.
Sarten firması yetkilileri, Makine Teknolojisi Alanı Atölyesi öğrencilerinin mezuniyetlerini kutlayarak, onların mutlu heyecanını paylaştı, eğitim ve kariyerlerinde başarılarının devamını diledi.
Makine Teknolojisi Alanı Birincisi 12. sınıf öğrencisi Oğuzhan Demir ve öğretmeni Asil Duman, Sarten Ambalaj Sanayi Firması yetkilileri tarafından dizüstü bilgisayarla ödüllendirdiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP