Şampiyonlukta pay sahibi oldular

Şampiyonlukta pay sahibi oldular

19.05.2021 11:53:28

Çanakkale Dardanelspor alt yapısından yetişen üç oyuncu profesyonel ligde şampiyonluk yaşadı.

TFF 3. Lig 2. Grupta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Nazilli Belediyespor'un kadrosunda bulunan Çanakkale Dardanelspor alt yapısından yetişen Sinan Akgöl, Ufukcan Engin ve İsmail Cem Bako şampiyonlukta pay sahibi oldular. Sezonu 63 puanla en yakın rakibi Belediye Kütahyaspor'un bir puan önünde şampiyon olarak bitiren Siyah-Beyazlı kulüpte üç futbolcunun performansı Nazilli Beleidyespor'lu taraftarların takdirini kazandı.

UFUKCAN ENGİN:  08 Mart 1999 Çanakkale doğumlu olan Ufukcan Engin, Çanakkale Dardanelspor alt yapısında futbola başlarken 11 sezon kırmızı-beyazlı kulübün her kademesinde forma giydi. Ardından İstanbulspor ve Silivrispor formaları giyen başarılı oyuncu daha sonra Nazilli Belediyespor'a transfer oldu. Bu sezon oynadığı futbol ile beğeni toplayan Ufukcan Engin Nazilli Belediyespor'un şampiyonluğunda pay sahibi oldu.

SİNAN AKGÖL: 1999 Ayvalık doğumlu olan Sinan Akgöl, Küçükköyspor kulübünde başladığı futbol hayatına küçük yaşta geldiği Çanakkale Dardanelspor kulübünde devam etti. Sekiz sezon Çanakkale Dardanelspor kulübünün alt yapısında ve profesyonel takımında forma giyen Akgöl 2019-2020 sezonunda Nazilli Belediyespor kulübüne transfer oldu. Başarılı ve istikrarlı futbolu ile Nazilli Belediyespor'un şampiyonluğunda pay sahibi oldu.

İSMAİL CEM BAKO: 2001 Şarköy doğumlu olan İsmail Cem Bako futbola Malkara Belediyespor kulübünde başladı. Ardından Çanakkale Dardanelspor kulübüne transfer olan genç oyuncu üç sezon kırmızı-beyazlı kulübün alt yapısında başarı ile forma giydi. Çanakkale Dardanelspor kulübünün alt yapısını kapatmasının ardından Kasımpaşaspor kulübüne transfer olan Bako lacivert-beyazlı forma ile milli takıma kadar yükseldi. Bir sezon Aytemiz Alanyaspor ve bir sezonda Altınordu kulüplerinde Nazilli Belediyespor kulübüne transfer oldu. Genç futbolcu profesyonel kariyerinde ilk şampiyonluğunu kazanmış oldu.

YORUM YAP