Sakarya: Kazanan Yağlı Tohumlar olmuştur

Sakarya: Kazanan Yağlı Tohumlar olmuştur

5.12.2018 10:53:32

S. S. 470 Sayılı Silivri Yağlı Tohumlar Kooperatifi Genel Kurulu'nda ekibiyle birlikte güven tazeleyen Başkan Turgay Sakarya, bir açıklama yaparak tüm ortaklarına ve kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür etti.

Trakya Birlik Kooperatifi Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Turgay Sakarya ve yönetimi, 25 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 2017/2018 İş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden göreve seçildi. Genel Kurul sonuçlarına ilişkin değerlendirme yapan Sakarya, ekibiyle birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerini eşit ve adaletli bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

“GÜVENİNİZİ SARSMAYACAĞIZ”
“Bu seçim yarışında kazanan Silivri Yağlı Tohumlar Kooperatifi olmuştur.” diyen Sakarya, açıklamasının devamında şunları kaydetti: “25.11.2018 tarihinde yapılan Genel Kurula katılan tüm ortaklarımıza teşekkür ederim. Son derece olgunluk ve sükunet içinde gerçekleşen Genel Kurulda karşı listede yarışan rakiplerimize de teşekkür ederim. Seçimi kazanan bizim ekibimiz oldu. Diğer aday olan arkadaşlarımızda bu camianın insanları, hepsi bizim kardeşlerimiz ve arkadaşlarımız, bundan sonra da kardeşliğimiz ve arkadaşlığımız devam edecek. Bu seçimin kaybedeni yoktur, kazananı vardır, kazanan da Silivri Yağlı Tohumlar Kooperatifi'dir. Bize oy veren veya vermeyen ayrımı yapılmadan tüm hizmetlerimiz eşit bir şekilde devam edecektir. Bugüne kadar ortaklarımızın güvenini sarsmadık, sarsmayacağız. Omuzlarımıza yüklenen yükün ağırlığını biliyoruz ve görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan ortaklarımızın hiç şüphesi olmasın. Kooperatifimizin Genel Kurulu'nun ortaklarımıza ve Silivri tarımına hayırlı olmasını diliyorum.”

YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin yeni yönetim kurulu şu şekilde: Asil Adayları; Turgay Sakarya, Ayhan Arslan, Mustafa Kemal Biçen, Ersin Taşkın, Mehmet Kabay ve Osman Başmaya. Yedek Adayları; Ahmet Nurgün, Ahmet Akbaşak, Rıza Piriştine, Emre Ekimci, Yaşar Ali Güvenç ve Turgay Can.

SAKARYA VE EKİBİ, NEZAKET ZİYARETLERİNE BAŞLADI
Turgay Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Kurul sonrası İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ve Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu'yu makamlarında ziyaret etti. Yönetimini tanıtan Sakarya, protokol üyelerine kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi de verdi.
Haber:
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Koç, meclis üyesi aday adayı
Sonraki » Yorgun başlamak

YORUM YAP