Şah Mobilya'da eskiyi getir yeniyi götür kampanyası

Şah Mobilya'da eskiyi getir yeniyi götür kampanyası

16.06.2017 11:50:54

Bambi satış noktası Şah Mobilya, eski yatağınızı evinizden alıyor yeni yatağınızı evinize teslim ediyor.

Yaza zinde girmek istiyorsanız eskiyen yataklarınızı Bambi'yle değiştirin. Şah Mobilya'ya yatak değiştirme kampanyası ile eski yatağını getiren, yeni yatağı indirimli olarak satın alabiliyor. Ayrıca yeni yatağı kredi kartına taksitle ve diğer ödeme seçenekleriyle alabiliyorsunuz. Bambi uykusuyla tanışmak için bu büyük fırsatı kaçırmayın!

KAMPANYA DETAYLARI
Şah Mobilya'da “Eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyası başladı. Kampanya dahilinde, eski yatak, baza ve başlığından kurtulmak isteyen herkes, son teknolojiyle üretilmiş, rahat ve konforlu yatak setlerine sahip olabiliyor. Eski çift kişilik yatak, baza ve başlıklarınız 500 TL'ye; eski tek kişilik yatak, baza ve başlıklarınız 300 TL'ye alınıyor yerine Bambi'nin en yeni teknolojiyle üretilmiş olan yatak-baza modelleri evinize getiriliyor. Kampanya dâhilinde alışveriş yaptığınızda yeni ürünlerinizin teslimatında, eski ürünleriniz evinizden Şah Mobilya ekipleri tarafından alınacaktır, sizin bu konuda herhangi bir çaba göstermenize gerek yoktur.

GÖREN: MEMNUNİYET GARANTİSİ VERİYORUZ
İlçemizde 2009 senesinden bu yana tanınmış esnaflarımızdan Yaşar Gören'in sahipliğinde mobilya sektörüne getirdiği yenilikçi bakış açısı ile önemli bir konuma yükselen Şah Mobilya, girişimci tavrını bir kez daha ortaya koydu. Yatak ve uyku ürünleri sektöründe adını dünyaya duyuran Bambi firmasıyla anlaşan Gören; sağlıklı, rahat ve kaliteli bir uykuyu herkesin deneyimlemesi gerektiğini düşünerek başlattıkları yenileme kampanyası hakkında şöyle konuştu: “Bambi sektöründe bir marka yaratarak pazardaki konumunu yıllardır istikrarlı bir şekilde sürdürebilme başarısını gösteren bir firma. Son iki yıldır sektördeki yerini daha da sağlamlaştırdı, bugün Türkiye'nin ileri gelen yatak üreticilerinden. Biz Şah Mobilya olarak kendi bünyemizde fabrika dışında kâr marjlarımızdan fedakârlık yaparak bir değişim kampanyası başlattık. Müşterilerimize 1 ay memnuniyet garantisi veriyoruz, memnun olmamaları durumunda iade alıyor, memnun olmaları halinde garanti kapsamını 5 yıla uzatıyoruz.”

Şah Mobilya şubeleri Karamustafa Caddesi ile İsmail Öztunca Sokak adresinde hizmet vermekte.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP