Rumeli Üniversitesi’nden altyapı paneli

Rumeli Üniversitesi’nden altyapı paneli

6.05.2019 13:39:09

Silivri'de faal bir şekilde eğitimlerine devam eden Rumeli Üniversitesi öncülüğünde ve Silivri İlçe Spor Müdürlüğü ortaklığında İstanbul Futbol Kulüplerinde Altyapı konulu paneli gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi'nde Rumeli Üniversitesi ve Silivri İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen panele Silivrili futbol adamları da katılım sağladı.
Gerçekleştirilen panele Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, İASKF Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Ercan, Silivrispor Gençlik Geliştirme Koordinatörü Yılmaz Lise, Alibeyspor altyapılar sorumlusu Önder Kenar ile birlikte spor yöneticiliği okumakta olan gençler iştirak etti.
Üniversite ve ilçe spor müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği panele konuşmacı olarak, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. DR. Tamer Dodurka, Silivri İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan, İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mutlu Ural, İstanbul Üniversitesi Prof. DR. Bilge Donuk, İstanbul Üniversitesi Emrah Serdar, İstanbul Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ataman Tükenmez, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanı Sercan Şıpka, İstanbul Üniversitesi Ahmet Uslu, İstanbul Üniversitesi Yusuf Taze katkı sundu.
Engin AKIN

YORUM YAP