Recep Akıncı yeniden aday oldu

Recep Akıncı yeniden aday oldu

6.02.2018 09:58:55

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştirecekleri Olağan Genel Kurul'da yeniden aday olduğunu ilan etti.

Recep Akıncı, Mart ayında yapılacak Genel Kurul öncesi, 3 Şubat Cumartesi günü Öğretmenevinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıklayan Akıncı, hedeflerini, yönetim ve hizmet anlayışını anlattı.

“BİZE GÖSTERİLEN GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞTIK”
Akıncı, şöyle konuştu: “Değerli basın mensubu arkadaşlarım, yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri arkadaşlarım, değerli misafirlerimiz hoş geldiniz diyerek, sizlerin vasıtasıyla çok değerli esnafımızı şahsım ve ekibim adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada; ilki 2 Mart Cuma eğer çoğunluk sağlanmazsa 10 Mart Cumartesi günü Mega Saray Salonu'nda yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda önümüzdeki 4 yıllık süreç için yeniden göreve talip olduğumuzu beyan etmek için toplandık. Siz değerli basın mensuplarımıza da, her zaman olduğu gibi bugün de bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.
Geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte dürüst, mütevazı, adaletli, tecrübeli bir yönetim anlayışı ile hiçbir ayrım yapmadan, üyelerimiz arasında sevgi ve saygıyı benimseyerek değerli esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösterdik. Çoğu zaman kendimizden fedakârlık ederek sorunların çözümüne yönelik birçok çalışmalarda bulunarak üyelerimizin yanında olduk. Bize gösterilen güvene layık olmaya çalıştık. Gücümüzü bu güvenden alıyoruz. Bu desteği her zaman yanımızda görmek istiyoruz.

“ESNAFIMIZIN YARARINA OLACAK TÜM HİZMETLERDE KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE HAREKET ETTİK”
Görev süremiz boyunca başta Kaymakamlığımız, Silivri Belediyemiz, Emniyet ve Bölge Trafik Müdürlüğümüz olmak üzere, gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gerek Ulaştırma Koordinasyon merkezi (UKOME), gerek Toplu Ulaşım Daire Başkanlığı'nda esnafımızı en iyi şekilde temsil ederek, ilişkilerimizin gayet sıcak ve samimi biçimde olmasını sağladık. Tüm kurumlanınız ile gayet uyumlu şekilde çalıştık. Taleplerimizin büyük çoğunluğuna da karşılık bulduk. Sağ olsunlar, tüm kurumlanınız da bizlere hak ettiğimiz saygı ve değeri gösterdiler.

“KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORUZ”
Söz konusu toplu ulaşım olduğunda gündemimiz her zaman yoğun oluyor. Yeri geldiğinde haftanın her günü İstanbul' a şahsım veya gerekirse üyelerimizle birlikte giderek yapılan düzenlemelerde fikirlerimizi beyan edip, taleplerimizi ileterek çalışmalara ortak oluyoruz. Gün geçmiyor ki karşımıza bir yenilik, bir mevzuat değişikliği çıkmasın. Bunda Silivri'mizin konumu, bölgemize doğru kayan kentleşme giderek artan nüfusumuz ve değişen teknoloji büyük rol oynamaktadır. Buna bağlı olarak halkın taleplerine karşın yapılan uygulama ve düzenlemelerde esnafımızın da çıkarlarını gözeterek bu düzenlemelerden esnafımızın zarar görmemesi adına çalışmalarda bulunuyoruz. Taraflar arasında köprü görevi görüyoruz. Çalışmalarına başlamış olduğumuz ve yeni dönemde sonuçlandıracağımız birçok işlerimiz de var. Sizlere tanıtacağım yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımla, bundan sonra da esnafımıza en iyi şekilde hizmet etmenin, sorunları çözmenin gayreti içinde olacağız.

“GENEL KURULUMUZA TÜM ESNAFLARIMIZI BEKLİYORUZ”
Son olarak değerli esnafımızın 10 Mart Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurulumuza katılım göstermelerini diliyoruz. Diğer aday olan arkadaşımıza da başarılar dileyerek genel kurulumuzun bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni ediyoruz. Bundan sonra da hep beraber olmak dileğiyle, siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma da katılımlarınız için çok teşekkür ederek, şahsım ve ekibim adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Akıncı'nın konuşmasının ardından ekip arkadaşları tek tek kendisini tanıttı.

AKINCI'NIN YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ
Asil Üyeler: Ercan Usta, Serkan Gürsu, Tamer Nalçakan, Serdar Altınsoy, Salih Güler, Gürkan Ölçer.
Denetim Kurulu Asil Üyeler: Coşkun Erkan, Erdal Karabıyık, Şenol Bulut.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Sami İbracık, Cevat Türkel, Kazım Can, Haşim Nail Turfan, Kerim Kuro, Ahmet Burak Büber, Cihan Güvenç.
Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Ercan Özcan, Kadir Ulu, Beyhan Özgür.
Haber: Hazal BAŞARAN
Ersin ERGİN

YORUM YAP