Piriştine: Halkıyla bütünleşen takım şampiyon olur

Piriştine: Halkıyla bütünleşen takım şampiyon olur

28.09.2021 10:32:24

Silivrispor Genel Kaptanlarından Ege Piriştine yeni sezon öncesi oldukça çarpıcı açıklamalara imza atarak; “İlçesiyle bütünleşen, birlikteliği en iyi şekilde sağlayan takım mutlu sona ulaşacaktır” dedi.

Hazırlıklarına aralıksız devam eden Silivrispor'da teknik patron Ergun Ortakçı'nın nezaretinde idmanlar sürüyor. Takımda lig heyecanı üst seviyeye ulaştı. Kulüp Genel Kaptanlarından Ege Piriştine yaptığı değerlendirmede; “Yeni sezon ve yeni umutlar ile yol alıyoruz. Geride bıraktığımız sezon her ne kadar hayal kırıklıkları ile tamamlanmış olsa bizler her zaman umutlarımızı taze tutuyoruz. Şimdi önümüzde uzun ve çok zorlu bir maraton var. Geçen sezon yapılan hatalardan ders alarak hareket etmeliyiz. Futbolcusu, teknik heyeti, taraftarı, yönetimi herkes tek ses, tek nefes olmak zorunda ki neticeye ulaşabilelim.

Teknik Direktörümüz Ergun Ortakçı'nın da her fırsatta vurguladığı bir konu var. Lig bu sezon gerçekten çok zor. Çok sayıda şampiyonluk adayı var. İlçesiyle bütünleşen, birlikteliği en iyi şekilde sağlayan takım mutlu sona ulaşacaktır. Silivri ilçesi daha önce bu birlikteliği sağladığında nasıl başarılar elde ettiğini gösterdi. Yenilenen kadromuzla hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Umarım ligde ilk maçımızın başlaması ile birlikte aynı heyecanı hissederek sezona güzel bir başlangıç yaparız. Pandemi nedeni ile taraftarlar uzun süredir sevdalarından uzaktaydı. Bu sezon ise Türkiye Futbol Federasyonu yüzde 50 kapasite ile tribünleri açtı. Silivrisporlu taraftarların kendilerine ayırılan yüzde 50'lik bölümü tamamen dolduracaklarına ve takımlarına 90 dakika destek vereceklerine eminim. İnşallah güzel bir sonuçlar alırız ve mutlu sona giden yola adım adım moralli bir şekilde başlayabiliriz" dedi.

YORUM YAP