“Partimiz milletimizin umudu ve iktidar alternatifi olmuştur”

“Partimiz milletimizin umudu  ve iktidar alternatifi olmuştur”

12.04.2019 13:42:05

İYİ Parti İlçe Başkanı Av.Ozan Ersaraç, İl Başkanlığının düzenlediği İBB ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri istişare toplantısına katıldı ve geride bıraktıkları yerel seçim sürecini değerlendirdi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu önderliğinde gerçekleştirilen meclis üyeleri toplantısına katılan İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

YEREL SEÇİMLERİN ARDINDAN İSTİŞARE TOPLANTISI
“31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında İl Başkanımız Buğra Kavuncu önderliğinde, seçilmiş İBB ve Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Başkanlık divanımız ile birlikte istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

“1 YIL İÇİNDE TÜRKİYE'NİN 3. PARTİSİ OLDUK”
1 yıl içerisinde Türkiye'nin 3. partisi konumuna yükselen; İstanbul'da 61, Türkiye genelinde 964 Belediye Meclis üyesi çıkaran, 25 yıldır iktidarın elinde olan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri'ni ve yine Adana, Antalya gibi Büyükşehirlerin alınmasını sağlayan İYİ Parti büyük gelecek vaat etmektedir.

“MİLLETİMİZİN UMUDU VE İKTİDAR ALTERNATİFİ OLDUK”
İstanbul'da İl Başkanımızın kuvvet ve gayretleri Türkiye genelinde de tüm teşkilatlarımızın özverisi ile partimiz aziz milletimizin umudu ve iktidar alternatifi olmuştur.”
Haber Merkezi

YORUM YAP