Özyaral: Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum

Özyaral: Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum

3.02.2017 12:14:17

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a nezaket ziyaretinde konuşan Kent Konseyi Başkanı Oğuz Özyaral, “Sivil toplum kuruluşu, üniversite ve belediye işbirliği ile Silivri'de çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Kent Konseyi'nin yeni yönetimini ağırladı. Kent Konseyi Başkanı Oğuz Özyaral'ın önderlik ettiği ziyarete Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerinden; Kadın Meclisi Başkanı Esin Yalçıntaş, Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar, Genel Sekreter Gözde Göçmen Öztürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, Gıda Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yücegök, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı Temsilcisi İslam İbracık ve Kızılay Derneği Silivri Şube Başkanlığı Temsilcisi Mehmet Haseski katıldı.

ÖZYARAL: SİLİVRİ'DE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM
Kent Konseyi Başkanı Oğuz Özyaral, ziyarette “Sivil toplum kuruluşu, üniversite ve belediye işbirliği ile Silivri'de çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Çalışma gruplarımızla proje hazırlıkları içerisindeyiz. Belediye her zaman destekçimiz, sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

IŞIKLAR: KENT HAFIZALARINDA YEREL DİNAMİKLERİN ROLÜ ÇOK ÖNEMLİ
Başkan Işıklar ise ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yerel yönetimlerin görevi, kent değeri yaratmak ve bunu dağıtmaktır. Kent hafızalarında sivil organizasyonların, yerel dinamiklerin rolü çok önemlidir. Sizler de bizim için çok önemlisiniz. Tüm desteğimizle yanınız. Ekip arkadaşlarım tüm ihtiyaç ve çalışmalarınıza yardımcı olmak için hazırlar. Günümüzde artık ülkelerden çok kentler ön plana çıkıyor. Şehir duygusunu, kentliliği, o kente ait hissetme anlayışının özünde üretim var, toplum içerisinde bir fonksiyon yaratmak. Kent Konseyleri de bu önemli görevi üstleniyor. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.”

KENT KONSEYİNE YENİ YER MÜJDESİ
Işıklar, gerçekleşen ziyarette Kaymakamlık binasının arkasına yapılacak otopark projesinin beraberinde inşa edilecek eski belediye binasında, Silivri Kent Konseyi için de yer ayrılacağını müjdeledi. Işıklar, konseyin kendilerine tahsis edilecek yeni yerinde kent dinamikleri yüksek ve daha verimli çalışmalar ortaya koyacağına inandığını ifade etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP