Eğitim Sen yönetimi protokol ziyaretlerinde

Eğitim Sen yönetimi protokol ziyaretlerinde

3.02.2017 12:15:14

Eğitim Sen Silivri Temsilciliği yeni yönetimi Caner Erdoğan'ın başkanlığında Kaymaka- mımız Ali Partal ve Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'ı makamlarında ziyaret etti.

15 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurul toplantısında yenilenen Eğitim Sen Silivri Temsilciliği yönetimi protokol ziyaretleri gerçekleştirerek kendilerini tanıttı, gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştılar ve hedeflerini anlattılar.
Caner Erdoğan'ın başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinden Tekin Zengi, Sibel Zeyrek ve İbrahim Orçin, önceki gün Silivri Kaymakamı Ali Partal'ı ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamlarında ziyaret etti. Eğitim Sen Sendikası ilçemiz temsilcileri kendilerini tanıttılar, eğitim alanında gündeme dair düşüncelerini paylaştılar. Toplumun geleceğimizi ilgilendiren eğitim düzenlemelerinin bilgi ışığında değerlendirerek yapılması gerektiğini savundular, katkı sunmak adına sendika olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini paylaştılar.
Uzun yıllar mücadele veren ve direnişle gelen bir örgütün mensupları olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Eğitim Senli eğitimciler, karanlığa karşı aydınlığı, bilimi, sanatı, Cumhuriyet değerlerine önem verdiklerini ve bu perspektifte bir eğitim anlayışına sahip olduklarını paylaştılar. Eğitim Sen Silivri Temsilciliği yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar, üstlendikleri sorumlulukları başarıyla yürütmelerini temenni etti.
Haber;
Renginar SALİ

YORUM YAP