Oyun Atölyesi, çocukları eğlenceye davet ediyor

Oyun Atölyesi, çocukları eğlenceye davet ediyor

4.11.2019 15:53:00

Silivri'nin gözde alışveriş merkezi Kipa'da 2016'dan bu yana hizmet veren Oyun Atölyesi, küçük ziyaretçilerine eğlenceli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Gonca ve Muhammet Eren çiftinin işletme sahipliğini yaptığı Oyun Atölyesi; ebeveynlerinin kontrolünde olmak kaydıyla 1 yaştan 12 yaşa kadar çocuklara yönelik deniz kumu havuzu, ahşap oyuncaklar eğitici masası ve kinetik kum masası aktiviteleri ile doyasıya eğlenceyi güvenli bir ortamda sunuyor. Çocuklar denesin, keşfetsin, sosyalleşsin, eğlenerek öğrensin ve sağlıklı bir şekilde gelişsin diye kurulan Oyun Atölyesi; çocuklara yardımcı ablalar gözetiminde yaşıtlarıyla birlikte geçirecekleri keyifli zamanlar ve daha pek çok ayrıcalık sunuyor. 

KARDEŞ KAMPANYASI, OKUL VE GRUPLARA ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

Oyun Atölyesi'ne gelen iki kardeşten biri %50 indirimle oynuyor aynı zamanda işletme, okul ve gruplara özel %50 oranında büyük bir indirim fırsatı sunuyor.  Oyun Atölyesi, bu kampanyaların yanı sıra herhangi bir engeli olan çocuklardan da ücret almıyor.

İLETİŞİM BİLGİSİ

Kinetik kum ve ahşap eğitici oyuncakların satışının yapıldığı butiği, özgür oyunların oynandığı oyun grupları, birbirinden keyifli atölyeleri, her biri farklı mutluluk veren work shopları ile Oyun Atölyesi, çocuklar ve aileleri için bilinçli şekilde tasarlanan bir mekan… Kameralı güvenlik sistemi bulunan işletme, 10.00-22.00 saatleri arasında haftanın her günü açık. Silivri KİPA alışveriş merkezinde sinema yanında konumlanan işletmenin birbirinden eğlenceli etkinlikleri hakkında daha detaylı bilgi almak için 0544 711 99 19 numarasını arayabilirsiniz.

Hazal BAŞARAN


 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hizmet yarışı!
Sonraki » Sonsuz saadetler

YORUM YAP