Ortaçeşme Parseller maçına önem veriyor

Ortaçeşme Parseller maçına önem veriyor

5.01.2022 10:20:28

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubuna Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da hafta sonunda deplasmanda oynanacak Akşemsettin Parseller maçı hazırlıkları devam etti.

Bordo-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu Orhanlıspor ie evlerinde 3-3 berabere kalmalarının kendi açısından sürpriz bir sonuç olarak yorumlandığını söylerken, “Genç bir kalecimiz var ve maçın daha başlarında  yediği gollerin ardından morali bozuldu. Neyse ki golcümüz Gökhan sahneye çıkarak maça tutunmamızı sağladı. İlk yarı bitmeden kalemizde bir gol daha gördük ancak ikinci yarında bütün varımızı yoğumuzu ortaya koyup beraberlik de olsa tek puanı almasını bildik. Hafta sonunda zorlu bir mücadele bizi bekliyor olacak ama biz geçmiş yıllarda da devam eden deplasmanlardan puanla dönme alışkanlığımızı bu maçta da devam ettireceğimiz inancındayım” diye konuştu.

Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çoktin ise ERHA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada ikinci yarı maçlarından alabildikleri kadar puan alma niyetinde olduklarını söylerken, “İstanbul Süper Amatör Ligde grubumuzda bulunan İstanbul Esenyurt Ordu takımı ile birlikte en fazla berabere kalan iki takımından biriyiz. Bu sene açıkça söylemek gerekirse şans hiç bizden yana olmadı, son dakikalarda, uzatmalarda puanlar kaybettik. Puan tablosuna baktığımızda attığımız kadar da kalemizde aynı sayıda gol görmüşüz. Kalan maçlarımızda özellikle iç saha karşılaşmalarında galibiyetler almak zorundayız, çünkü her hafta hem üst hem de alt sırada dengeler değişebilmekte. Düşme hattından süratle uzaklaşmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

YORUM YAP