Ön seçim vekil adaylarını harekete geçirdi

Ön seçim vekil adaylarını harekete geçirdi

17.11.2014 11:48:15

 

2015 genel seçimleri iktidar açısında da muhalefet adına da ilkler ile dikkat çekiyor. Tayyip Erdoğansız ilk seçimine girecek olan AK Parti ve ön seçim ile milletvekili adaylarını belirleme kararlılığı içindeki CHP…  Siyasette sular yeni bir seçimin etkisinde ısınmaya başladı.

 

TINAZ BÖLEGEMİZDEYDİ

CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili Faik Tınaz bölge ziyaretlerine yoğunluk kazandırdı. CHP’nin genel seçimlerde milletvekili adaylarını ön seçimle belirleme kararı siyaset sahnesine ayrı bir hareket kattı. Geçtiğimiz günler Silivri ve Çatalca’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tınaz’a CHP’li meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen de eşlik etti.

 

GÖZLER MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA ÇEVRİLDİ

Silivri’de de gözler merakla milletvekili adaylıklarına çevrildi. Halen AK Parti’den 3. Bölge milletvekilimiz olan Tülay Kaynarca’nın yanı sıra yerelden milletvekili yarışına katılacak isimler şimdilik sadece siyasi kulislerde değerlendirilmekte. AK Parti’den Kaynarca’nın devam etmesi, Emrah Maşalacı’nın aday adaylığı ile ilgili beklentiler varken, CHP’den Mümin Tuğlu’nun çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Selami Değirmenci’nin olma olasılığı da ihtimaller arasında. MHP’den Afşin Düvencioğlu da aday adaylığını açıklayan isimlerden.

Sevginar UYGUN

YORUM YAP