Ömür boyu mutluluklar

Ömür boyu mutluluklar

2.10.2018 10:37:24

İnci Timur ve Haşim Ayeş, 30 Eylül 2018 Pazar akşamı Mega Saray Düğün Salonunda ömür boyu bağlılık ve mutluluk yemini ile hayatlarını birleştirdi.

Eski Doğru Yol Partisi kurmaylarından Ali Ayeş ve Fatma Ayeş'in oğulları, CHP Belediye Meclis Üyesi Semih Ayeş'in kardeşi, genç avukatlarımızdan Haşim Ayeş, Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün ile Nurgün ve Mustafa Timur'un kızları İnci Timur ile evlendi.
Genç çiftin nikahlarını şahitler huzurunda damadın abisi CHP Belediye Meclis Üyesi Semih Ayeş kıydı. Düğüne Timur ve Ayeş alilerinin yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar, İstanbul Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Silivri Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri Melih Yıldız, Mümün Koçoğlu, Hakan Sefa, Süheyl Kırkıcı, Fevzi Arslan, Saadet Gencoğlu, Ali Vural, İbrahim Çeşmecioğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Silivri Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, AK Parti Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarından Metin Karakaş, Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Ahçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katılanlar arasındaydı.
İnci ve Haşim Ayeş çiftini tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sevginar SALİ

YORUM YAP