Okulların güvenliği masaya yatırıldı

Okulların güvenliği masaya yatırıldı

17.09.2018 10:19:38

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı "Okul Güvenliği Toplantısı" düzenlendi.

2018-2019 Eğitim-öğretim yılı "Okul Güvenliği Toplantısı" 13.09.2018 Perşembe günü, saat 16.00´da Nurullah Baldöktü İlkokulu Konferans Salonu´nda Silivri İlçe Kaymakamımız Ali Partal'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, Jandarma Kıdemli Başçavuş Şahin Bilgin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, okul müdürleri, okul aile birliği üyeleri, veliler ve muhtarlar katıldı.
Toplantı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alpay Yavuz'un “Okul Güvenliği ve Bağımlılıkla Mücadele” üst başlıklarıyla yaptığı sunumla başladı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Okul Timleri adına yapılan bilgilendirme sunumu sonrasında İlçe Kaymakamımız Ali Partal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk ve İlçe Jandarma Kıdemli Başçavuş Şahin Bilgin eşliğinde katılımcıların talep, görüş ve önerilerini dinledi.
Katılımcılardan gelen çok sayıda talep ve görüşü titizlikle inceleyen Kaymakam Ali Partal, ilçemizin eğitim-öğretim ortamının en sağlıklı şekilde düzenlenmesi adına yoğun mesai harcadıklarını belirterek hayırlı ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı dileklerini iletti.
Haber Merkezi

YORUM YAP