Öğretmenlere Harezmi eğitimi

Öğretmenlere Harezmi eğitimi

17.09.2018 10:18:53

2018-2019 Eğitim-öğretim yılında altı okulumuzda uygulanacak olan Harezmi Eğitim Modeli öğretmen eğitimleri Turgut Reis İlkokulu'nda devam etti.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilen, çocukların teknolojiyi kullanarak nasıl üretebileceklerini keşfetmelerinin yanında; güvenli, etik ve ahlaki değerleri özümseyerek, bilimsel araştırma yöntemleri ile belirlediği süreci, öğretmenleri ile değerlendirip güncelleyen yapıda bir model olan Harezmi Eğitim Modeli ilçemizde de yer buldu. Turgut Reis İlkokulu'nun öncülük ettiği, eğitim modeli 2018-2019 eğitim-öğretim yılında ilçemiz 6 okulunda uygulanacak.
Harezmi Eğitim Modeli öğretmen eğitimleri Turgut Reis İlkokulunda devam etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Alpay Yavuz, çalışmaları sırasında öğretmenlerimizi ziyaret ederek kendileriyle görüş alışverişinde bulundu. Yavuz, Okul Müdürü Hakan Can'la birlikte Okula Uyum Haftası programına katılan 1. Sınıf öğrencileri de ziyaret ederek etkinlikleri inceledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP