Öke: Sadece sanata değil sosyal sorumluluklara da önem veriyoruz

Öke: Sadece sanata değil sosyal sorumluluklara da önem veriyoruz

19.11.2016 12:49:59

Sanatçılar ve Sanatsevenler Kulübü Derneği üyeleri Kasım ayı toplantısında AKUT yararına düzenleyecekleri sergi hazırlıklarını ele aldı ve TEMA çalışmaları hakkında Silivri Temsilcisi Seher Dertop'un sunumunu izledi.

Sanatçılar ve Sanatsevenler Kulübü Derneği aylık toplantısını Çarşamba akşamı Lerzan Öke'nin Başkanlığında üyelerin katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıya dernek üyelerinin yanı sıra, TEMA Silivri Temsilcileri de iştirak ederek kurumun çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdiler.
Dernek toplantısının açılışını gerçekleştiren Öke, 1 ile 4 Aralık 2016 tarihleri arasında Silivri'de AKUT yararına Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleştirilecek sergi hakkındaki son hazırlık çalışmalarını paylaştı. “Biz sadece sanat değil, sosyal sorumluluk projelerine de önem veren güçlü, köklü bir derneğiz” diyen Öke, Silivri Belediyesi'nin katkılarıyla planladıkları çalışmanın eksiksiz bir biçimde gerçekleştirilmesi için çaba içinde olduklarını söyledi.
İstanbul Sanatçılar Derneği üyesi ve aynı zamanda TEMA Silivri Temsilcisi olan Seher Dertop, toplantıda doğa çalışmaları ve çabaları hususunda bir sunum gerçekleştirdi. TEMA'nın genel faaliyetleri ve Silivri Temsilciliği olarak hayata geçirdikleri programlar hakkında bilgi veren Dertop, 27 Kasım 2016 tarihinde saat 22.00'da NTV'den canlı yayınlanacak programla TEMA'nın 25. Yıl kutlamalarına özel etkinliğin duyusunu yaptı. TEMA yazıp 3464'de 10 TL'lik bağış mesajı gönderenleri sürprizler beklediğinin ipuçlarını verdi.
Ayrıca aynı tarihte Silivri'de her sene olduğu gibi bu yıl da Meşe Palamudu Toplama etkinliğini düzenleyeceklerini aktardı. Bu yılki aktivitelerini Silivrili Rotaryanlarla gerçekleştirecek olmaktan duydukları memnuniyeti paylaştı.


Dertop ayrıca, doğum, kutlama veya başka bir nedenle bir yakını adına ağaç diktirmek isteyenlere Silivri Temsilciliği olarak yardımcı olduklarının altını çizdi. Bununla alakalı sertifikaları hazırlattıklarını paylaştı. Sevginar SALİ

YORUM YAP