Öğretmenevi’nden fasıllı iftar keyfi

Öğretmenevi’nden fasıllı iftar keyfi

5.06.2017 10:27:48

Silivri sahilinin en güzel yapılarından Öğretmenevi, canlı fasıl dinletisiyle misafirlerine geleneksel iftarları yaşatıyor.

Gelişen Silivri'nin modern yüzü Öğretmenevi, Ramazan'da misafirlerine deniz kenarındaki özel restoranda canlı fasıl keyfi sunuyor. Öğretmenevi'ne gelenler akşam, özel iftar menüsüyle müzik ziyafetini bir arada yaşıyorlar. Marmara Denizi'nin manzarasına doyulmaz bir noktasında konumlanan Öğretmenevi, canlı tasavvuf dinletisi eşliğinde sunulan iftar programı ile konuklarının iftar keyfini ikiye katlıyor. Ramazan Ayı boyunca Öğretmenevi'nde geleneksel anlayışta ve Ramazan-ı Şerif maneviyatını ön planda tutan bir iftar programı sizleri bekliyor.

UNUTULMAZ İFTAR YEMEĞİ 49 TL
Ferah ortamı ve dekorasyonuyla içinizi açacak olan mekânın kişi başı 49 TL olan ve deneyimli mutfak ekibi tarafından özenle hazırlanan seçkin Ramazan menüsü, farklı damak tatlarına uygun, geniş bir lezzet yelpazesi sunuyor. Zengin iftariyelikler, geleneksel et yemeği ve güllaç gibi Ramazan'a değer katan tatlarla donatılmış bu menü, Öğretmenevi'nin titizlikle hazırladığı sofralarda hayat buluyor. Geniş iftar menüsü içinde sigara böreği, hurma, domates, salatalık, beyaz peynir, kuru kayısı, siyah zeytinden oluşan iftar tabağı, çorba, etli güveç, pilav, salata, sütlü tatlı ve meşrubat çeşitlerine kadar birçok seçenek bulunuyor.

SAHURDA DA AÇIK
Denize sıfır konumu ve şık ortamıyla konuklarını Ramazan ayı boyunca ağırlamaya devam edecek olan Öğretmenevi, gece geç saatlere kadar açık olduğu için sahur yemeğinizi de yiyebilirsiniz. Ramazan coşkusuna ortak olmak isteyenler 0212 727 79 82 nolu telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilir.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP