Öğrencilerin mektupları kitap olarak yayımlandı

Öğrencilerin mektupları kitap olarak yayımlandı

10.05.2022 14:23:39

Öğrencilerin yazdıkları mektuplar, “Çocuklardan Yarasaya Mektuplar” adı altında yayımlanan kitapta yer aldı.

İlçemiz yazar öğretmenlerinden Taylan Özgür Köşker ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Yazar Çiler Çelikler tarafından salgın döneminde hazırlanan proje kapsamında Ali Kuşçu İlkokulu ve çevre okul öğrencileri ilçe Silivri Çanta 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri yarasaya mektuplar yazdı. Onların yazdıkları mektuplar “Çocuklardan Yarasaya Mektuplar” adı altında yayımlanan kitapta yer aldı.

Yazar öğretmenimiz Taylan Özgür Köşker ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Yazar Çiler Çelikler, 11 Mayıs 2022 tarihinde Ali Kuşçu İlkokulu'nda kitaplarını imzalatacak.

Proje kapsamında söyleşi, imza ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Çocuk Kitapları Fuarı kurulacak. Öğrenciler de ilk kez yazar olarak kitap imzalamanın heyecanını yaşayacak.

 Atölye çalışmaları kapsamında öğrenciler, kitaplarla ilgili kısa bir anı ve sözler yazacak, kendi kitap kapaklarını çizecekler, kitap ayracı yapacaklar. Çimlik alanda kitap okuma etkinliği düzenlenecek. Aynı zamanda Uçurtma Tasarlama, Takı ve Atık Materyal Tasarlama, Tohum Topu, Bu Benim Masalım Atölyeleri de kurulacak, oyun ve yarışmalar düzenlenecek.

Renginar SALİ

YORUM YAP