Motosiklet Kulübünün Anıtkabir çıkarması

Motosiklet Kulübünün Anıtkabir çıkarması

18.11.2016 10:55:22

Silivri Motosiklet Kulübü milli bayramlarda duyarlılığını ortaya koyan etkinliklerinden bir yenisini 10 Kasım dolasıyla gerçekleştirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 78. Yıldönümünde Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri Anıtkabir'e çıkarmada bulundu. Silivri'den hareket eden kulüp üyeleri Başkentin girişinde Ankara Motosiklet Kulübü Üyeleri tarafından karşılandı ve birlikte Anıtkabir'e çıktılar. Askerler ile birlikte mozoleye çelenk ve Atamıza saygılarını sunan kulüp üyeleri adına anı defterine duygu ve düşüncelerini Yasin Elmaslı aktardı.
Etkinlik hakkında bilgi veren Silivri Motosiklet Kulübü Başkan Yasin Elmaslı, 2015 senesinde kurulan Kulüplerinin sosyal etkinlikleriyle dikkat çektiğini belirterek, “Güvenliği öne alıyor, daha iyi bir sürücü olmayı, motosikletimizi daha doğru ve daha keyifli kullanmayı hedefliyoruz. Atamızın huzuruna motosikletlerimizle gitmeyi amaçladık. 30 motosikletli olarak tam korumalı kıyafetlerimizle bu yolculuğu yapıp, Atamızın huzuruna çıktık” dedi.


Haber Merkezi

YORUM YAP