Moody’s muhtarları yemekte ağırladı

Moody’s muhtarları yemekte ağırladı

26.07.2017 09:34:56

Güçlü marka karması ve farklı çizgisiyle Silivri'nin gözde mekânlarından Moody's Cafe & Restaurant, dün mahalle muhtarlarını öğle yemeğinde ağırladı.

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ve mahalle muhtarları, Moody's Cafe & Restaurant'ın öğle yemeği daveti ile Pazartesiye keyifli bir başlangıç yaptı.
Yenilenen yüzüyle hizmeti kaldığı yerden, güçlü yönetim kadrosu ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla devam ettiren Moody's'in davetine iştirak edenler arasında Medical Park Hastanesi Kurumsal Pazarlama Departmanı yetkilisi Bahar Kenar da yer aldı.

UYAR MİSAFİRPERVERLİĞİ İLE GÖZ DOLDURDU
Moody's Cafe & Restaurant'ın Kurumsal Pazarlama Müdürü Tuğba Uyar, misafirlerini kapıda karşıladı.
Yarattığı samimi ortam ve misafirlerine gösterdiği azami ihtimam ile ikramda kusur etmeyerek gönül hoşluğu ile misafirlerini ağıladı. Kendileri için özenle hazırlanan Klasik Türk ve Osmanlı Mutfağı ile Anadolu'nun yöresel mutfaklarından sentezlenen seçkin yemeklerin tadını çıkaran davetliler, yemekten hemen sonra çay ve kahve içerek güne keyifli bir mola verdi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbetlerin ardından davet, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP