MiKariyer Zirvesinin 2.si düzenleniyor

MiKariyer Zirvesinin 2.si düzenleniyor

25.04.2022 13:59:31

Marmara İşletme Kulübü bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek MiKariyer adlı Zirvesini 26 Nisan Salı günü Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi İletişim Fakültesinde düzenliyor.

Adidas Senior Sales Director'ü Eren Bayer ve Senior Direct to Consumer Director'ü Kayhan Ongun Perakende ve Satışta Kariyer Yolculuğu, Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi Software Engineer'ı Merve Deveci ile Appcube-Low Code eğitimi gerçekleştirilecek.

Programda ayrıca Unilever E-commerce Customer Executive'i Veysel Büyükbay ile vaka çalışması ve mezun öğrenci buluşması; Yves Rocher Human Resources Business Partner'i Funda Yavuz,  Gizem Gökyer, Rabia Topal ve Sertan Yiğit'i mülakat simülasyonu; Yemeksepeti Talent Acqusition Specialist'i Sude Çiftçi ve Nazlı Ataver'i, Talent Acqusition Junior Specialist'i Ege Benson ve Şule Şeyma Yavuz'u, Talent Acqusition Senior Specialist'i Ilgın Maral ile mülakat simülasyonu gerçekleştirilecek.

Katılımcılar için farklı sektörlerde çalışan değerli katılımcıların bir araya geldiği ve tecrübelerini aktaracakları bir program hazırlandı.

Düzenlenecek olan oturumlarda konuklar; sektörün önde gelen isimlerinden alacakları eğitimler ile daha derin bilgi sahibi olacak, kendi kariyerlerinden temellenerek iş dünyasından, ‘çalışma hayatında kriz yönetimi nedir'i,  vaka çalışmaları ve mülakat simülasyonları ile iş hayatına giriş öncesi başarılı bir deneyim gerçekleştirmiş olacaklar.

Etkinlik Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi İletişim Fakültesi AZ02'de gerçekleşecek. Kayıt olup yerinizi ayırtabilirsiniz! Etkinlikle ilgili tüm detayları @marmaraisletmekulubu Instagram hesabından inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi

 

YORUM YAP