MHP Silivri’den Genel Merkez zirvesi

MHP Silivri’den Genel Merkez zirvesi

25.10.2017 10:25:37

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın, İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Türkyılmaz ve adı Silivri Belediye Başkan Adaylığı konusunda geçen halen MYK Üyesi Volkan Yılmaz ile gerçekleştirdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli zirvesi 2019 seçimlerine yönelik güçlü bir sinyal olarak algılandı

Silivri'de yerel seçimlerin kilit partisi konumundaki Milliyetçi Hareket Partisi'nin İlçe Başkanı Zafer Yalçın, kısa bir süre önce 10 yıla yakın Silivri İlçe Başkanlığına veda ederek İl Yönetiminde görev alan Şenol Türkyılmaz ile birlikte Ankara'da önemli bir ziyaret gerçekleştirdiler. Yalçın ve Türkyılmaz'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşmasında İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş da yer aldı. Bir diğer yandan MHP'nin 2019'da Silivri Belediye Başkan Adayı olarak adı geçen aynı zamanda MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Yılmaz da Silivri, İstanbul ve Ankara MHP'yi buluşturan toplantıdaydı.

YALÇIN, "YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI" DEDİ
Bir süre önce, Silivri MHP İlçe Başkanı seçilmesinin ardından Hürhaber'e verdiği ilk söyleşisinde "Silivri'ye gelecekte güzel bir yerel yönetim müjdeliyorum" iddiasını ortaya koyan Yalçın, son Ankara ziyareti hakkında gazetemize bulunduğu kısa değerlendirmede,
"Genel Başkanımızın Silivri'ye selamı var. İlçemizin hak ettiği hizmetleri alması için 2019 seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. MHP'nin gücünü ve hizmet iddiasını tüm Türkiye'ye olduğu gibi Silivri'de de hissettireceğimiz önemli bir döneme girdik. Ziyaretimizin önemli kısmı yerel seçimlere yönelikti" dedi.

YILMAZ, MHP SİLİVRİ'NİN  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI?
Volkan Yılmaz'ın bölgesel ağırlığının yanı sıra yıllardır MHP Silivri üzerinden destek elini çekmemesi, 2019'da gücünü kanıtlamaya her zamankinden daha çok ihtiyacı olan MHP'nin ilçemizde yıllardır ötelediği güçlü çıkışı yapma olasılığını güçlendiriyor. MHP'nin Meral Akşener'den dolayı İstanbul 3. bölgeye önümüzdeki süreçte çok daha fazla ağırlık vermesine ilişkin durum siyasi kulislerde yüksek sesle dile getirilirken, bu durumun ilçemizdeki siyasi dengeleri de yakından etkilemeye güçlü potansiyel.
Sevginar SALİ

YORUM YAP