“MHP’nin “Üretken belediyecilik” anlayışına Türkiye şahit”

“MHP’nin “Üretken belediyecilik” anlayışına Türkiye şahit”

15.08.2023 10:25:08

Güven tazelediği kongrede MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, yeniden iktidar hedefine işaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatımızın 12 Olağan Kongresinin katılımcılarını selamlayan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Hoş geldiniz şerefler verdiniz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedikten sonra duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Yalçın'ın kongrede yaptığı genel ve yerele ilişkin tespit ile görüşlerinin yer aldığı konuşma aynen şu şekilde: “Milliyetçi Hareket Partisi, temel görüş ve ilkelerine bağlı kalarak, dünyadaki değişimi ve gelişimi doğru okumak suretiyle Türk Milleti'nin beklentilerini en üst seviyede karşılamak için program, hedef, politika ve projelerini; milletimizin ve insanlığın yararını gözeterek, sürekli geliştiren dinamik bir partidir.
“KİLİDİ AÇAN ANAHTAR MHP'DİR”
1980 öncesinde TBMM'de çıkmaza giren meclis başkanlığı seçiminde ki kilidi açan anahtar MHP olmuştur. 2007 yılında mecliste kilitlenen Cumhurbaşkanlığı seçiminde kilidi açan MHP olmuştur. Ülkemizin kanayan bir yarası olan başörtüsü meselesinin çözümünde önderlik eden MHP olmuştur. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde devletimizin işgal edilmesine karşı dik duran ilk parti MHP olmuştur.
Devletin işleyişindeki birçok engelin ortadan kaldırılması ile daha hızlı hareket edilmesine ülke ve millet yararına adımlar atılmasına imkan sağlayan Türk tipi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçirilmesinde en büyük katkısı olan parti MHP olmuştur.
Cumhur İttifakının tesis edilmesini sağlayarak, ülkemiz ve milletimize karşı yürütülen bir çok sinsi oyunun bozulmasında MHP'nin katkısı inkar edilemez. MHP'nin devletimiz ve milletimiz için yaptıklarını saymakla bitirmek mümkün değildir. Bunlar Türk siyasi tarihinde altın harflerle yerini almıştır.
Türk siyasi tarihinin son 50 yılında, iktidarda ya da muhalefette, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin içinde ya da dışında, bulunduğu her hal ve şartta, sorumlu siyaset anlayışının bir gereği olarak “önce ülkem ve milletim, sonra partim” şiarı ile siyaset yapan Partimiz, ülkemizin dört bir tarafında milletimize merkezi yönetimler eliyle hizmetler sunma gayreti içerisinde bulunurken aynı zamanda yerel yönetimlerde de aynı inanç ve azimle hareket etmektedir.
Bu bağlamda, 2019 yılında Silivri Belediyesinde halkımızın teveccühü ile Cumhur İttifakının adayı olarak Belediye Başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisinin medarı iftiharı yiğit insan Ülkücü Volkan Yılmaz öncülüğünde ve önderliğinde Milliyetçi Hareket Partisinin “Üretken Belediyecilik” anlayışını hayata geçirildiğine sadece Silivri değil, İstanbul değil Türkiye şahit olmuştur.
YILMAZ'A TEŞEKKÜR
Örnek bir belediyecilik hizmeti sunan, göğsümüzü kabartan Sayın Belediye Başkanımıza partimiz adına huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyorum.
Silivri'ye hizmet yolculuğumuzda zaman yetmediği için yapılamayanların yapılması, eksiklerin tamamlanması açısında önümüzdeki dönemde de yapacağı çalışmalar için Cenab-ı Allah kendisine güç ve kuvvet versin başarıları daim olsun diyorum.
“ “LİDER ÜLKE” ŞARTLARININ HAZIRLANMASI, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NİN STRATEJİK HEDEFİDİR”
Ülkemizin, 21'inci yüzyılda, bölgesinde barış ve istikrarın teminatı olan, uluslararası ilişkilerde söz ve itibar sahibi güçlü bir “Lider Ülke” konumuna gelmesi için gerekli bütün şartların hazırlanması, Milliyetçi Hareket Partisi'nin stratejik hedefidir.
“Lider Ülke Türkiye” ülkümüzün gerçekleşmesi, şüphesiz, ortak bir milli tavır belirlemek suretiyle bütün imkân ve kaynakların bu hedefe yönlendirilerek topyekûn gelişme seferberliğinin başarıya ulaşmasına bağlıdır.
Biliyor ve inanıyoruz ki, geride bıraktığımız yüzyılın başında Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verdiği millî kurtuluş mücadelesiyle yeniden dirilişe geçen Türkiye, yeni yüzyılda da aynı ruh, azim ve heyecanla tarihî, sosyal ve kültürel potansiyel ve dinamikleri harekete geçirerek “Lider Ülke Türkiye” ülküsüne ulaşacak güçtedir.
Bu hedeflere ulaşılmasında kilometre taşlarından birisi olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri başarıyla tamamlanmış kazanan hem Türkiye hem de Türk Milleti olmuştur.
Milletimiz, meçhul ve ne olduğu belli olmayan ne yapacakları bilinmeyenleri değil Cumhur İttifakını tercih ederek istikrardan yana olduğunu göstermiştir.
Bu müstesna kazanımın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlere aynısıyla yansıması merkezi yönetimden yerel yönetimlere uzanan hat boyunca Türkiye'nin gücüne güç katacaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi, ekonomiden diplomasiye, sağlıktan spora, enerjiden ekonomiye, güvenlikten terörle mücadeleye, eğitimden sanata, sanayiden ulaştırmaya, kısaca hemen her alanda Türkiye'nin başarısı için merkezi yönetimle yerel yönetim arasında siyasi, fikri ve hedef birlikteliğini bir zaruret kabul etmektedir.
Bu maksatla Genel Merkezimizce, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık süreci “2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla 24 Temmuz 2023 tarihinde başlatılmıştır.
“2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla çalışmalarımız Silivri'de, İstanbul'da ve Ülkemizin dört bir yanında hız kesmeden devam edecektir.
Hedefimiz, “Aklın Yolu Bir, Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik” oluşturmaktır.
Hedefimiz, “Ayırmadan, Ayrışmadan Yerelde İktidar, Ülkede İstikrar” sağlamaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı olarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de var olan belediyelerimizin yanına yenilerini eklemek için aynı inanç ve azimle var gücümüzle çalışarak başarılı olacağımıza inancım tamdır. Gayret bizden Tevfik Allah'tandır.
İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor. Geride bıraktığımız dönemde birlikte çalıştığımız bütün dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, yeni dönemde göreve alacak arkadaşlarımı da başarılar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle muhterem heyetinize bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağ olun var olun.”
Sevginar Sali

YORUM YAP