MHP, Genel Başkan Yardımcısını ağırladı

MHP, Genel Başkan Yardımcısını ağırladı

8.10.2018 09:58:26

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Faruk Aksu, 5 Ekim 2018 Cuma akşamı Silivri İlçe Merkezini ziyaret ederek, İlçe Başkanı, yönetim ve partililerle buluştu.

MHP Silivri İlçe Merkezinde gerçekleştirilen buluşmaya partililerin yanı sıra Türk Eğitim Sen temsilcileri de iştirak ederken, Aksu, TBMM gündemli çalışmaları; emeklilikte yaşa takılanlar, af ve ek göstergeler ile ilgili yasal düzenlemelerle alakalı bilgi verdi. Partililerin talep ve sorularını da yanıtlayan Aksu, ziyaretinin ardından partililerle günün anısına bir de resim çektirdi.
Genel Başkan Yardımcılarının ziyaretine yönelik değerlendirmede bulunan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Genel Başkan yardımcımız, bölge milletvekilimiz İsmail Faruk Aksu ilçe binamızı ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen toplantımızda teşkilat mensuplarımızın talep ve istekleri ile tek tek ilgilenen Genel Başkan yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı onur duyduğumuzu belirtir, katılımlarından dolayı tüm partililerimize teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.
Toplantıda ittifak konusundaki belirsizliğin devam etmesinden dolayı yerel seçim başlığının değerlendirmeye alınmadığı öğrenildi.

YORUM YAP