MESAN ailesi piknikte buluştu

MESAN ailesi piknikte buluştu

3.07.2018 10:34:44

30 Haziran Cumartesi günü, moral etkinlikleri çerçevesinde MESAN Kilit A.Ş.'nin Mega Country'de düzenlemiş olduğu geleneksel piknik organizasyonu personelin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

MESAN Kilit A.Ş.'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği personel pikniği, 30 Haziran tarihinde Mega Country'de kaydedildi. Pikniğe Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, Genel Müdür Mustafa Mertöz, Yazıcı Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yazıcı ve eşi Fulya Yazıcı, çalışanlar, eşleri ve çocukları katıldı. 600'ü aşkın davetlinin katıldığı piknik, sabah serpme kahvaltıyla başlarken öğle zamanı lezzetli barbekü ile devam etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Mega Country'nin huzurlu ve nezih ortamında pikniğin tadını çıkaran MESAN ailesi; doğa ile iç içe, keyifli bir hafta sonu geçirdi. Doğanın dinlendirici atmosferi, lezzetli menüler, oynanan piknik oyunları ile bir yılın yorgunluğunu atan firma çalışanları, hafta içinin yoğun iş temposunu tamamen geride bırakarak rahatladı ve uzman animatörler tarafından düzenlenen müsabakalara katılım sağlayarak son derece neşeli saatler geçirdi. Piknik programında çocuklar da unutulmadı. Tırmanma duvarından şut becerisine, voleyboldan futbola, çocukların sanatsal faaliyetlerini geliştirebilecekleri mini bir sanat atölyesine kadar birçok aktivite pistinin yer aldığı etkinlikte, çocuklar da güvenli bir şekilde eğlenmenin tadını çıkardı.

Yarışmalarda katılımcılar ve izleyenler keyif dolu dakikalar geçirirken dereceye girenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP