Bulgaristan/Kırcaali Büyükşehir Belediye Başkanı Erol Mümün, Kırcaali Milletvekili Bayram Bayram, Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Silivri Temsilcisi Ercan Çalışkan’ın evsahipliğinde Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneğinde üyelerle bir araya geldiler.

Başkan Balcıoğlu: Silivri’de kolektif üretimi geliştireceğiz

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’de konuşan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu: “Tarım, üretim, gıda güvenliği diyeceğiz ve hep beraber Silivri’de bir kolektif üretim anlayışı geliştireceğiz.” dedi.

'Tarımsal üretimi arttırmaktan başka çaremiz yok”

Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Turgay Sakarya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Üretmeden tüketen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini kaybederler” sözlerini hatırlatarak tarımsal üretimin önemini hatırlattı.

Süleyman Gencoğlu: Unutmayalım ki çiftçi yoksa gelecek yok

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkan Vekili Süleyman Gencoğlu, çiftçilerin sorun ve çözümlerine dikkat çekti.

HÖH Eş Genel Başkanı Silivri’ye geliyor

HÖH Eş Genel Başkanı Cevdet Çakırov, Silivri'de Bulgaristan göçmenleriyle buluşacak.

Okul Müdürü Sevgin, Kariye Günleri konduğu oldu

Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Sevgin, Kariyer Günleri etkinliği kapsamında öğrencilerine “Geleceği Planlama ve Deneyim Paylaşımı” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Kıyıfest etkinliği düzenlendi

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi Silivri Teknopark iş birliğinde Kıyıfest Silivri etkinliği düzenlendi.

SPOR

,

Trakya Ligi Karate Şampiyonası’ndan yeni madalyalar...

Silivri Karate Kulübü sporcuları, İller Arası Trakya Ligi Karate Şampiyonası’ndan yeni başarılarla döndü.

Çantaköy zirveye yapıştı 2-1

İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta oynanan ve zirve yarışın yakından ilgilendiren maçta Çantaköy, Silivri Mimarsinan’ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışına ortak oldu.

Silivri derbisi Çanta’nın 2-1

U 17 B Ligi 3. Gupta oynanan maçta Çantaköypor Silivri’nin iki takımını karşı karşıya getiren maçta Sayalarspor’u 2-1 mağlup ederek derbiden 3 puanla ayrılan taraf oldu.