Mangala Turnuvası İlçe Finalistleri belirlendi

Mangala Turnuvası İlçe Finalistleri belirlendi

14.05.2022 09:19:17

5.Etnospor Kültür Festivali kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Mangala Turnuvası İlçe Finali tamamlanarak İstanbul'da ilçemizi temsil edecek olan birinciler belli oldu.

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenecek olan 5.Etnospor Kültür Festivali kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Mangala Turnuvası İlçe Finali, 13 Mayıs 2022 tarihinde Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrenciler şöyle;

İLKOKUL KIZ KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ

İlkokul Kız Kategorisi'nde Selimpaşa İlkokulu öğrencisi Nuran Mızrak 1., Mektebim İlkokulu öğrencisi Nil Uygur 2. ve Piri Mehmet Paşa İlkokulu öğrencisi Zahide Beren Küçük 3. oldu.

İLKOKUL ERKEK KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ

İlkokul Erkek Kategorisi'nde Gazi İlkokulu öğrencisi Ahmet Can Toprakçı 1., Değirmenköy Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Ahmet Yağız Arslan 2. ve Fatih İlkokulu öğrencisi Emrullah Demir 3. oldu.

ORTAOKUL KIZ KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ

Ortaokul Kız Kategorisi'nde Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencisi Ayyüce Özdemir 1., Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Rukiye Acem 2. ve Silivri Kız İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Merve Gürsoy 3. oldu.

LİSE KIZ KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ

Lise Kız Kategorisi'nde Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi Ruken Kanar 1., Mektebim Lisesi öğrencisi Berca Irmak Yıldız 2. ve Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Meryem Parçikan 3. oldu.

LİSE ERKEK KATEGORİSİ BİRİNCİLERİ

Lise Erkek Kategorisi'nde Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Arda Dikel 1. , Mektebim Lisesi öğrencisi Evren Filizkıran ve Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi Yiğit İbrahim Güleç 3. oldu.

Şampiyonlar 5. Etnospor Kültür Festivali'nin İstanbul finallerinde yarışarak ilçemizi temsil edecekler.

Renginar SALİ

 

 

  1. Anoniö Anoniö

    Ben bahçelievler ilçe 1.si oldum finaller hangi tarihte olacak

YORUM YAP