Mahalle mahalle bayram kutlaması

Mahalle mahalle bayram kutlaması

16.09.2016 10:45:03

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ekibiyle birlikte ilçe merkezini ve mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşın bayramını kutladı.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Kurban Bayramı boyunca ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. İlçe yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Meclis Üyeleri Osman Umuç, Metin Kaya ve Tamer Şişman'ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında mahallelerde vatandaşla bayramlaşan Başkan Kutlu, hemşerilerinin bayramını kutlayarak hasbihal etti.

HEMŞERİLERİYLE BAYRAMLAŞTILAR
Bayram süresince Silivri'nin her köşesine ulaşmayı hedefleyen AK Teşkilat'ın ilk programı Değirmenköy ve Gümüşyaka Mahallelerine yönelik oldu. Değirmenköy ve Gümüşyaka'yı karış karış gezerek hemşerileriyle bayramlaşan heyet, mahalle sakinleriyle istişare etme olanağı buldu. Bir sonraki adreste Büyükçavuşlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelindi. İlçe merkezinde Varyemez'in Kahvehanesi olarak bilinen noktayı unutmayan partililer, kahvehanede oturanların da bayramlarını tebrik ederek hemşerileriyle birlikte çay içti. Program kapsamında esnafı da ziyaret eden İlçe Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Selimpaşa Mahalle Başkanı Mehmet Kurtarmış, Selimpaşa Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Mahalle Başkanları, hem bayramlarını kutladı hem de hayırlı işler diledi.

KUTLU, ŞEHİT VE GAZİLERİ MİNNETLE ANDI
AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ziyaretlerde vatandaşlara şöyle hitap etti: “Bu bayram vesilesiyle ülkemizin huzur ve güvenliği, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda verdiğimiz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarak, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Ülkemiz ve şehrimizin daha müreffeh geleceği için hep birlikte daha çok çalışacağımıza olan inancımla mübarek Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize, tüm İslam Âlemine, Silivrili hemşerilerime mutluluk, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP