AK Parti’den STK’lara bayram ziyareti

AK Parti’den STK’lara bayram ziyareti

16.09.2016 10:44:04

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ekip arkadaşları, bayram boyunca dernek ziyaretlerinde bulunarak halkla bayramlaştı.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partili Meclis Üyeleri Osman Umuç, Metin Kaya ve Tamer Şişman'la birlikte dernekleri ziyaret ederek vatandaşın bayramını kutladı.

BAYRAMI HEMŞERİLERİYLE GEÇİRDİLER
İlçemizde faaliyet gösteren yöre dernekleri ve topluma yararlı bir hizmet geliştirmek için kurulmuş oluşumlara ziyaretlerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve beraberindeki heyet sırasıyla Ordulular Derneği, Samsunlular Derneği, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Nevşehirliler Derneği, Gümüşhane Kelkitliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Fener Köylüler Derneği, Karadenizliler Derneği, Çağdaş Düşünce Derneği, Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muşlular Derneği ile Kars Sarıkamış Güllüce Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret ederek Kurban Bayramı'nın getirdiği güzellikleri hemşerileriyle birlikte idrak ettiler.

KUTLU'DAN BİRLİK VE BERABERLİK TEMENNİSİ
Ziyaretlerde gerçekleştirdiği konuşmalarda ortak bir kutlama konuşması yapan Başkan Kutlu, “Bayramlar paylaştıkça anlam kazanan, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini sergileyen, milletimizin tek yürek olduğunu gösteren günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, başarılarla perçinlenen, mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim” dedi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP