Mahalle Danışma Meclisleri startı verildi

Mahalle Danışma  Meclisleri startı verildi

6.12.2016 16:01:36

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı her yıl gerçekleştirdiği Mahalle Danışma Meclislerinin startını bu yıl Gümüşyaka'dan verdi.

AK Parti Teşkilatı her ay yapılan İlçe Danışma Meclislerinin yanı sıra Mahalle Danışma Meclisleriyle de halkla bir araya gelerek bölgeleri özelindeki konuları istişare etme olanağı buluyor. Gümüşyaka'da yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programın onur konuğu bölgemiz Milletvekili ve Silivri sorumlusu Feyzullah Kırıklık oldu. AK Parti Gümüşyaka Mahalle Başkanı İlyas Yıldız'ın açılış konuşmalarıyla başlayan program İlçe Başkanının gündeme dair değerlendirme konuşmalarıyla devam etti.
Danışma Meclislerinin olmazsa olmazı dilek ve temenniler bölümünde söz alan mahalle sakinleri, gerek mahalle özelinde gerekse ilçemiz ile ilgili görüş ve taleplerini dile getirme imkânı buldular.
Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Osman Başmaya'nın da eşlik ettiği ve katılımcılara seslendiği programda son olarak kürsüye çıkan Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, hem mahalle sakinlerinden gelen soruları cevaplandırdı hem de ülke gündemiyle alakalı bilgiler verdi.
Mahalle Danışma Meclisine İlçe Yönetiminden de yoğun katılım vardı. İlçe Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleriyle birlikte Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği program İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun teşekkür ve kapanış konuşmasıyla son buldu.
Haber Merkezi

YORUM YAP