Lions mezunları alkışlarla uğurlandı

Lions mezunları alkışlarla uğurlandı

20.06.2016 12:33:28

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi 12. Sınıf öğrencileri dün düzenlenen törenle uğurlandı.

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarına dün tören düzenlendi. Okulun konferans salonunda düzenlenen törende Okul Müdürü Nazım Öztürk, Müdür Yardımcıları Sevda Ağaç ve Hakan Akçaçakır, öğretmen ve öğrenciler hazır bulunurken veliler de kendilerini yalnız bırakmadı.
Müzik Öğretmeni İlhan Sıddık İnanç'ın sunumunda gerçekleştirilen tören Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

ÖZTÜRK: ÖĞRENCİLERİNE EVLAT ŞEFKATİ İLE YAKLAŞAN ÖĞRETMENLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM
Okul Müdürü Nazım Öztürk yaptığı konuşmada şu sözlerine yer verdi: “Hayatımızda bazı şeyler vardır ki, yaşamın bir parçasıdır, ama biz onların farkına bile varamayız. Ta ki elimizden uçup gideceğini, kaybedeceğimizi anlayana kadar. Okul da öyleymiş, ama biz geç anladık. Sizlere devredilen bu meşaleyi, şimdi sizler küçüklere devrediliyorsunuz. Evet, mezun oluyorsunuz. Çok güzel günlerimiz geçti, başarılara imza attık. Öğretmenleriniz olarak bizler öğretmenlik görevlerimizin dışında anne, baba, abla ve ağabey gibi gideceğiniz o uzun ve zor hayat yolunda işinize yarayacak, başarılı olmanızı, becerikli olmanızı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler, beceriler, alışkanlıklar kazandırmaya çalıştık. Öğrencilerine bir evlat şefkati ve hassasiyeti ile yaklaşan, onları eğiten, öğreten, biçimlendiren öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, hepinize hayatta başarılar diliyor gözlerinizden öpüyorum. Yolunuz açık olsun.”
Okul Müdürü Nazım Öztürk'ün konuşmasının ardından eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bir devir teslim töreni yapıldı. Manevi değerlerimizin başında gelen bayrak ve flama teslimi yapıldı. 12. Sınıf öğrencisi Hasan Hüseyin Akar bayrağı 11. Sınıf öğrencisi Gülay Doğu'ya, 12. Sınıf öğrencisi Ayşe Kayış ise okul flamasını 11. Sınıf öğrencisi Gökhan Karabaş'a teslim etti. Bayrak ve flama öpülerek alındı.
Program, diploma dağıtım töreniyle devam etti. 12/A öğrencileri Aleyna Canbay, Onur Sarıoğlu ve Ayşa Kayış'a diplomaları sınıf öğretmenleri Hasan Okan ve Funda Beştaş, 12/B Sınıfı öğrencileri Berk Çakmak, Egecan Avcı ve Eren Eken'e Müdür Yardımcısı Hakan Akçaçakır ve sınıf öğretmenleri Ayfer Şağban ve Ezgi Erkmen, 12/C sınıfı öğrencileri Ersin Mutlu, Onur Berdan Özdemir ve Hasan Hüseyin Akkar'a ise diplomaları Müdür Yardımcısı Sevda Ağaç, sınıf öğretmenleri Hasan Avni Kocabaş ve Pınar Polat tarafından verildi.


Mezuniyet pastası da güzel dilekler eşliğinde kesildi. Ardından geleceğe merhaba diyerek öğrenciler tarafından kepler havaya fırlatıldı ve mezuniyet töreni sona erdi.

Renginar SALİ

YORUM YAP