Küçükçekmece Sinopspor Deplasmanda 2-1 Kazandı

Küçükçekmece Sinopspor Deplasmanda 2-1 Kazandı

14.02.2022 09:50:31

TFF Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 3. Grupta 11. Hafta Maçında Küçükçekmece Sinopspor deplasmanda oynadığı Zeytinburnu Irmakspor maçını 2-1 kazandı.

Zeytinburnu Merkezefendi stadında ligin 11.Haftası Lider Kūçükçekmece Sinopspor grupta alt sıralarda bulunan Zeytinburnu Irmakspor ile karşı karşıya geldi. 13. dakikada sol taraftan ortalanan topu çok iyi takip eden Emre Aktaş topu ağlara gönderdi ve Sarı-lacivetlileri 1-0 öne geçiren golü kayıt etti. 30. dakikada ilk gölün sahibi Emre Aktaş kendininim ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı. 44. dakikada ev sahibi Irmakspor sol taraftan Kaan Bulut ile serbest vuruş kullandı kullanılan top ceza sahası içinde Sinopsporlu Emre Yucak ders vuruşu topu kendi ağlarına yollayarak skor 2-1 olurken ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.

İkinci yarı her iki takım çabaları gol getirmeyince karşılaşma ilk yarı atılan gollerle Kūçükçekmece Sinopspor 2-1 kazanan taraf oldu. Lider Küçükçekmece Sinopspor aldığı bu galibiyetle puanını 26'ya yükseltirken, Kullar 1975 spor ise 24 puanla ile ikinci sırada takibini sürdürdü

HABER/Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP