Kotil’e Cerrahpaşa’dan teşekkür

Kotil’e Cerrahpaşa’dan teşekkür

20.12.2018 10:23:28

Destek ve katkılarını ihtiyaç duyulan her alanda etkin bir şekilde, yıllardır sürdüren hayırsever iş insanı Şevket Kotil, Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin cihaz destek talebini de karşılıksız bırakmadı. Kurum yetkilileri hassasiyetlerinden dolayı Kotil'e plaketle teşekkür etti.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin Dekanı Prof.Dr. Mustafa Sait Gönen, Şevket Kotil Vakfı Kurucusu ve Başkanı, hayırsever iş insanı Şevket Kotil'e plaketle teşekkür etti. Fakülte yönetimi saygıdeğer işadamının kurumlarına sunduğu cihaz desteğine kayıtsız kalmadılar. Kotil'e duyarlılığı ve katkıları için teşekkür eder Gönen, plaketini bizzat takdim etti.

KOTİL: İMKANLARIMIZ  DAHİLİNDE DESTEK OLUYORUZ
Kısa bir süre önce Mehmetçik Vakfı'nın da kurumlarına bulunduğu yüklü miktarda bağış nedeniyle onurlandırdığı Kotil, sağlık alanının önemini vurguladı ve “İmkanlarımız dahilinde sağlığımız, güvenliğimiz, ülkemizin istikbali, çocuklarımızın eğitimine yönelik vakfımıza iletilen destek taleplerini değerlendiriyorum. Dilerim kimse hasta olmasın ancak tedaviye ihtiyaç duyduğu durumda da bu imkana eksiksiz sahip olabilsin” dedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP