Kavaklı, Ortaköy ve Emlak Konutları’na iETT

Kavaklı, Ortaköy ve Emlak Konutları’na iETT

8.10.2018 10:02:45

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kavaklı ve Ortaköy Mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçerek, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirdi.

Kavaklı Mahallesinde, 5 Ekim 2018 tarihinde, Cuma günü düzenlenen törenle Kavaklı-Ortaköy ve Selimpaşa Emlak Konutları İETT seferlerinin ilki kurban kesilerek dualarla yapıldı.
Kavaklı, Ortaköy ve Emlak Konutları ilk seferini, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu bizzat İETT otobüsün direksiyonuna geçerek kendisi yaptı.

BOZOĞLU: SÖZÜMÜZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurlu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ortaköy ve Kavaklı muhtarları, mahalle başkanları esnaf ve vatandaşlarında katıldığı ilk sefer töreninde konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Kavaklı, Ortaköy ve Selimpaşa Emlak Konutları üzerinden Tüyap'a gidecek olan İETT otobüs seferlerimizin ilkini bugün gerçekleştiriyoruz. İlçe teşkilatı olarak bu mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde mahalle sakinlerimizin İETT otobüs seferi talebi olmuştu. Bizlerde bu haklı talebi yerine getirmek adına yaptığımız görüşmeler sonuç verdi.
Bugün bu hizmetin ilk seferini düzenlemenin haklı gururunu ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmet talebimizin yerine getirilmesini sağlayan başta İBB Başkanımız Mevlüt Uysal beyefendi olmak üzere, İETT Genel Müdürlüğümüze, Ulaşım Daire Başkanlığımıza ve İETT Silivri Bölge Amirimiz Necip Çiçek beyefendiye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Bozoğlu İETT otobüsü önünde kesilen kurban ve duaların ardından İETT Otobüsünün kaptan koltuğuna geçere Kavaklı, Ortaköy, Emlak Konutları ilk seferini bizzat kendisi yaptı. TÜYAP kalkış 05:50-16:00, SİLİVRİ Silivri Mimarsinan 07:25-17:40 hattı Kavaklı, Ortaköy ve Emlak Konutları üzerinden hareket edecek.
Haber Merkezi

YORUM YAP