Kavaklı istediğini aldı

Kavaklı istediğini aldı

19.10.2017 15:50:48

1. Amatör 1. Grupta Silivri temsilcisi Kavaklı, Silivri Stadı'nda ağırladığı rakibi Yeşilbayır'ı 2. yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerek 3 puanla tanışmış oldu.

Maçın ilk yarısı her iki takımda zaman zaman tehlikeli ataklar gerçekleştirmiş olsa da bu atakların sayısı hem az hem de iki takımın kaleci ve defans oyuncuları hata yapmayınca mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya Kavaklıspor daha istekli başladı ve ev sahibi olmasının avantajını kullanarak rakibinin üzerine gitmeye başladı.
Bu baskının meyvesini dakikalar 59'u gösterdiğinde, Batuhan Bakır'ın ceza sahasına yaklaşıp sol çaprazdan yaptığı sert vuruşunda top Yeşilbayır ağlarıyla buluştu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 72. dakikada konuk ekip Yeşilbayırlı savunma oyuncusu Saim, oyuna sonradan giren Mustafa'ya yaptığı mücadele ile 2.sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı. Dakikalar 78 gösterdiğinde de ise bir kişi fazla oynamanın da verdiği avantajla rakibinin üzerine daha rahat giden Kavaklıspor Koray'ın ceza sahası dışından mükemmel vuruşu ile 2-0 öne geçti. Bu golden sonra mücadelede başka gol olmadı ve Kavaklıspor 2-0 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.
Engin AKIN

YORUM YAP