Kavacıkspor ikinci yarıya evinde hazırlanıyor

Kavacıkspor ikinci yarıya evinde hazırlanıyor

12.01.2022 09:49:42

TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grup takımlarından Kavacıkspor'da sezonun ikinci yarı hazırlıkları kendi tesislerinde devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı ekip tarihinde ilk kez katıldığı Bölgesel Amatör Ligde ilk yarı müsabakalarında enteresan sonuçlara imza atmıştı. Bazı maçlarda farklı yenilgiler alınırken bazılarında ise farklı galibiyetlerin sevinci yaşandı camiada. Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz yaptığı ilk yarı değerlendirmesinde lig başlamadan önce yaptıkları puan hesaplamalarında 3 puanlık bir arzu etmedikleri bir kayıp yaşadıklarına vurgu yaparken, “Her takım gibi biz de gruptaki rakiplerimizi etüt ettikten sonra ilk yarı sonunda 16 puana ulaşacağımız kanaatinde olduk. Ancak bu 13 olarak kaldı. Bölgesel Amatör Lig statüsü gereği İstanbul takımları olarak bir birimiz ile yapacağımız maçlardan çıkacak puanlar büyük önem arz etmekte idi. Biz bu süreçte grupta yer alan diğer 4 takım ile yaptığımız maçlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik ve bir de mağlubiyet ile ayrıldık. Beraberlik ve mağlubiyeti deplasmanda, galibiyetleri ise iç sahada kazandık. Bu kapsamda tek mağlup olduğumuz ki çok basit hatalar sonunda kalemizde gördüğümüz golle 3 puan bıraktığımız Beylerbeyi maçının rövanşını kazanmak şart oldu. Berabere kaldığımız Kuruçeşme maçında çok atak oynarken, her an gol bulacakken haksız bir kırmızı kartın muhatabı olup tek puanla yetindik” diye konuştu.

Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını 15 Temmuz Stadı içindeki kendi tesislerinde devam ettirme düşüncesinde olduklarının altını çizen Murat Yılmaz, “Çalışmaya uygun güzel bir binamız var, çatısını da çok şükür kapattık. Kondisyon odamızda gereken her çalışma aleti var. Dolayısı ile kamp yapma gereği duymuyoruz. Zaten bir birlerini çok iyi tanıyan uzun zamandır yan, yana oynama avantajına sahip futbolculardan kurulu bir takım olduğundan buna ihtiyaç da yok. Her şeyi belli bir plan dahilinde yapıyoruz. Antrenmanlarımızın yanı sıra hazırlık maçlarının da listesini hazırladık, geride kalan hafta sonunda Beşyüzevlerspor ile 2 ayrı devrede tüm oyuncularımıza şans verdiğimiz bir müsabaka yaşadık. Biz hazırlık maçları sürecinde aldığımız sonuçlara bakmıyoruz, ortaya konan genel tabloya dikkatlerimizi veriyoruz, lig maçında yapmanın riskli olduğu saha içi değişik taktiksel varyasyonları bu hazırlık maçlarında sonuca takılmadan uygulamak, yansıtmak mümkün olabiliyor. Cumartesi günü hazırlık maçları kapsamında Kartal Bulvarspor takımını sahamızda konuk edeceğiz. Bir sonraki hafta sonu maçımız ise Beykoz 1908 ile olacak” şeklinde konuştu.

Talip Ercan / Erha – Beykoz

YORUM YAP