Karakaşlı istişare

Karakaşlı istişare

5.11.2016 13:38:46

AK Parti'nin geçmiş dönem ilçe başkanları ve yönetimleriyle tek tek istişarede bulunan Rıfat Kutlu ve ekibi, yeni dönem stratejileri için dün de Metin Karakaş ve de ekibiyle bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri; geçmiş dönem İlçe Başkanı, şimdi İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş ve ilçe başkanlığı yaptığı dönemde birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda, yapılan ve yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.
Toplantı hakkında Karakaş, sosyal medya takipçileriyle şu paylaşımda bulundu: “AK Parti Silivri İlçe Başkanı olduğum dönemde birlikte görev yaptığımız yönetimimizle Hedef 2023 toplantıları kapsamında gönül dostlarımızla dava kardeşlerimizle toplantı yaptık… İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu Başkanı ve ekibine çok teşekkür ederim…”
2010 genel seçimlerinde ilk defa AK Partiyi Silivri'de birinci parti yapma başarısı gösteren teşkilatın başında bulunan Karakaş, 2014'te partisinin en güçlü belediye başkan aday adayıydı. 2015 itibariyle AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi görevini yürütmekle birlikte ilçe teşkilatı ile bağlarının gücü Silivri siyasetine yön veren etkenler arasında.
2009-2014 yılları arasında AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı gö-revinde çalışkanlığı ve izlediği aktif siyaset ile taraflı, tarafsız herkesin takdirini kazanan Karakaş'ın her attığı adım halen Silivri kamuoyu tarafından merakla takip edilmekte. İlçe Başkanlıkları, İBB Meclis Üyeliği, belediye başkan yardımcılığı ve bu dönem AK Parti İl Teşkilat Yönetiminde İstanbul siyaset tecrübesi edinen Karakaş'ın siyasi kariyeri derinlik kazanarak devam ediyor. Her siyasi aktör gibi destekçileri gibi bilinen karşıtları da olan Karakaş, muhaliflerinin pek çoğunun gönlünü kazanmakla son dönemde dikkat çekiyor.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki ÖZ-GÜRLÜK...
Sonraki » AK Gençlikten anlamlı yardım

YORUM YAP