AK Gençlikten anlamlı yardım

AK Gençlikten anlamlı yardım

5.11.2016 13:39:30

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları tarafından başlatılan yardım kampanyası ile Van'ın Başkale ilçesindeki Güleçler Köyü İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları, Van'ın Başkale ilçesi Güleçler Köyü İlkokulu'na kırtasiye ve kışlık giyecek desteğinde bulundu. Geçmiş dönemlerde Silivri'de görev yapmış bir öğretmen aracılığıyla Güleçler Köyü İlkokulu öğrencilerine ulaşan Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları yönetimi, gönderdikleri yardımlarla bölgede büyük sevinç yaşattı.

KARDEŞ OKUL OLACAKLAR
Kendi aralarında topladıkları yardımlarla miniklerin yüzünde tebessüm oluşturan partili gençler, aynı zamanda ilçemizdeki Turgut Reis İlkokulu ile Güleçler Köyü İlkokulu arasında kardeş okul projesini de başlattı. Güleçler Köyü'ne gönderilen kitaplar için Turgut Reis İlkokulu kütüphanesinden de yararlanan gençlik teşkilatı, proje ile öğrenciler arasında dostluk bağının pekiştirilmesi, sosyal ve kültürel işbirliğinin sağlanmasını amaçlıyor.

KOÇ: BU HEDİYELER
BAŞARILARLA DOLU HAYATINIZIN BAŞLANGIÇ HİKÂYESİ OLSUN
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, yardım sonrasında yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Gülen yüzünüz hiç solmasın, inşallah bu hediyeler başarılarla dolu hayatınızın başlangıç hikâyesi olsun. Sizleri çok seviyorum ülkemizin aydınlık ve müreffeh yarınlarının teminatı olan kardeşlerim...”


Haber Merkezi

YORUM YAP