Karakaş, Güneş bile Silivri’me daha bir güzel doğuyor

Karakaş, Güneş bile Silivri’me daha bir güzel doğuyor

15.03.2023 10:56:32

Son haftalarda birbiri ardına alınan galibiyetlerle birlikte keyiflerin yerine geldiği Silivrispor'da Basın Sözcüsü Şahan Karakaş yaptığı değerlendirmesinde; “Geleceğe umutla bakıyoruz, hem A takımımız hem de genç takımlarımız çok iyi yoldalar bu da bizleri memnun etmektedir” dedi.

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta zirvede olan Silivrispor hafta sonu alınan 5-2'lik Sancaktepe galibiyetinin ardından keyifler yerine gelmeye başladı. Ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte yaşanan puan kayıplarının ardından birbiri ardına en yakın takipçilerinden aldığı puanlarla zirvedeki yerini sağlamlaştıran Silivrispor'da halk kenetlenmiş durumda. Basın Sözcüsü Şahan Karakaş; “Son haftalarda iyi bir ivme yakaladık. Özellikle en yakın takipçilerimiz ile oynadığımız ve zorlu geçmesini beklediğimiz maçlardan aldığımız puanlarla aradaki farkı yavaş yavaş açıyoruz.

İçende oynadığımız maçlarda tribünlerin dolması ve bu dolu tribünlerin de çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşması bizleri daha da mutlu ediyor. Devam eden liglerinde hem A takımımız hem de altyapı branşlarındaki maçlarımız gayet güzel ve iyi sonuçlarla devam etmektedir. Yönetim olarak aldığımız kararlar geleceğin inşasında önemli mihenk taşı durumundadır. Altyapılardan yetişen oyuncularımız ilçemiz kulüplerinin paylaşamadığı oyuncular olmaktadırlar. Geleceğe umutla bakıyoruz, her geçen gün Silivri ve Silivrispor için çok daha güzel oluyor. Güneş Silivri'me daha bir güzel doğuyor artık” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP