Kalko: Hedefimiz 1. Lig olacak

Kalko: Hedefimiz 1. Lig olacak

6.06.2017 11:25:48

Sezonu şampiyon olarak bitirerek 2. Lige yükselen Silivrispor'da Kulüp Başkanı Ümit Kalko, teknik patron Erdal İşkar'ın raporları doğrultusunda ilk olarak iç transferi bitirip ardından da dış transfere yönelecek.

Ligin bitmesinin ardından yapılan toplantının ardından Başkan Ümit Kalko ve Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş ilk olarak sezon boyunca oyuncuların performanslarının raporlarını teknik direktör Erdal İşkar'dan alarak çalışmalarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Silivrispor ilk olarak iç transferde devam etmek istedikleri oyuncularla masaya oturacak.
Teknik patron Erdal İşkar'ın raporları doğrultusunda yapılacak olan iç transfer görüşmelerinin ardından dış transferde ise nokta transferler yapılacak.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER
Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko yaptığı açıklamasında; “2. Lig bizim için yeni bir heyecan olacak. Belki bu ligin yeni ekibi olduğumuz için biraz zorluk çekebiliriz gibi görünebilir ama biz bu şekilde düşünmüyoruz. Bizim tüm planlamalarımız yapılmıştır. 2. Lig'te kalıcı olmayı da düşünmüyoruz. Hedefimiz 1. Lig . Bunun için gerekli çalışmaları ve yetkilendirmeleri yaptık. Önceliğimiz iç transfer olacak akabinde de dış transferde ligi çok iyi bilen ve tecrübeli isimlerle anlaşarak yola çıkma niyetindeyiz. Bambaşka bir lig olduğu için bu lige iyi bilen isimlerle anlaşarak hedefimize yürümek istiyoruz. Sosyal medyada birkaç isim ile görüştüğümüz konuları yayılıyor. Bunlar yanlış girişimlerdir, duyumlardır, gündemi oyalamaktır.
Evet, 2. Lige ses getirecek isimlerle görüşüp konuştuğumuz da doğdurur ama bu isimlerin her biriyle de anlaştık anlamına gelmemelidir ” diyerek sözlerini tamamladı.

Engin AKIN

YORUM YAP