Kağıthanespor Oğuz Tacir ile yeniden anlaştı

Kağıthanespor Oğuz Tacir ile yeniden anlaştı

26.06.2021 09:04:41

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen Kağıthanespor'da Başkan Ahmet Bilgiç ve Yönetim Kurulu, teknik direktör Oğuz Tacir ile yeniden anlaştılar.

Süper Amatör Ligde mücadele eden Sarı-Yeşillilerde dün A takım teknik direktörlüğü ve Alt Yapı Teknik Koordinatörlüğü görevi için yeniden anlaşma sağlanan genç teknik adam için imza töreni düzenledi. Kağıthanespor'un Kulüp Binasında yapılan törene Başkan Ahmet Bilgiç, Başkan Yardımcısı Ferhat Şeker, Genel Kaptan Tuncay Günal ve Genel Sekreter Etem Karagöz katıldılar. Daha önce, Yahya Kemalspor, Akşemsettin Parseller, Mecidiyeköy, Göktürk Saray ve Ozanköyspor'da (KKTC) görev yapan ve 2017-2018 Sarı-Yeşilli Kağıthanespor'da göreve başlayan Oğuz Tacir, Kulübü ile yeni sezon için anlaşma sağladı.

"HER MAÇI 2-3 BİN TARAFTARA OYNUYORUZ"

Genç teknik adam yaptığı açıklamada, "Kulübüm ile yeniden anlaştığım için mutlu ve gururluyum. Kâğıthane 500 binden fazla nüfusu olan Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir ilçe, amatör kümede her takıma nasip olmayacak bir taraftar topluluğumuz var, iç saha maçlarımızı en az 2-3 bin taraftara oynuyoruz. Kağıthanespor'da görev almak benim için bir onurdur" dedi. Bu sezon hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige çıkacaklarına inandığını belirten Tacir, "Takımımızı başarıya ulaştırmak için çok çalışacağız, istekli, asla pes etmeyen bir takım kuracağız. Bana güvenen, beni bu göreve layık gören başta başkanım Ahmet Bilgiç olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ali Kemal Demir

YORUM YAP