KAGİD’te 2. Narinç dönemi

KAGİD’te 2. Narinç dönemi

7.02.2020 13:43:06

Silivri Kadın Girişimciler Derneği'nin 6 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulunda üyelerin belirlediği yönetim Gülgün Narinç'e ikinci dönem için yetki verdi. Yenilenen yönetim ile Narinç, 2 yıl daha KAGİD başkanlığı görevini yürütecek.

Açılış ve yoklamanın ardından genel kurulun Divan Başkanlığına Ender Unutan Ersözlü seçilirken üyeliklere Simge Kandemir Kesen ve Belma Keleş getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Dernek Başkanı Gülgün Narinç iki yıllık faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Dernek mali ve denetim kurulu raporlarının okunması ve de müzakerelerinden sonra yeni dönem tahmini bütçe istişare edilerek kararlaştırıldı.

YENİ DÖNEM YÖNETİMİ

Yeni dönem yönetimine tek tek oylama ile Gülgün Narinç, Gizem Özkanlı Çelikkol, Belma Keleş Nedret Kahraman, Dilek Dönmez, Öznur Kırkıcı, Buse Ersaraç seçildiler.

YEDEK YÖNETİM

Yedek yönetim kurulu üyeliklerine Nergis Yönet, Sultan Aydın, Gülşah Balaman, Esra Yavuz, Elif Özvarnalı, Aysun Karasu ve Yasemin İçer seçildiler.

DENETİM KURULU

Denetim kurulu asil üyeliklerinde Simge Kandemir Kesen, Sevginar Uygun ve Serap İnce görevlendirilirken yedek olarak da Fulya Yazıcı, Zeliha Yağlıoğlu ve Piraye Mutlu değerlendirildi.

FEDERASYON VE KONFEDERASYON DELEGELERİ BELİRLENDİ

Yeni dönemde Federasyon ve Konfederasyon Delegeliğine KAGİD adına derneğin kurucu başkanı Aynur Süleymanoğlu ve Ender Unutan Ersözlü seçildi.

KAGİD'TE İKİNCİ NARİÇ DÖNEMİ

Genel kurulun ardından toplanan yönetim kurulu Başkanlığa yeniden Gülgün Narinç'i, ikinci dönem için seçtiler ve görev dağılımını gerçekleştirdiler.

Sevginar Sali

 

 

 

YORUM YAP