Kadir Akbulut, Çatalca’dan ayrıldı

Kadir Akbulut, Çatalca’dan ayrıldı

8.05.2018 08:36:07

Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut Çatalcaspor'daki 7 yıllık görevinden ayrıldığını açıkladı. Bugün oynanan Batman Petrol maçının ardından flaş açıklamalara imza atan Akbulut bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

7 yıldır Çatalcaspor'un teknik patronluğunu yapan Kadar Akbulut takımdan ayrıldığını açıkladı. Yaptığı açıklamasında Kadir Akbulut; “Şu anda görevi sürdürmeyi düşünmüyorum. Sezon bitti ve görevi bıraktım. Başkanla da maçtan sonra konuştuk. ‘Buluşalım' dedi ama şu anda niyetim yok. 4 hafta önce bildirmiştim bu kararı kendisine Bergama maçına gitmeden. O zaman durumumu netleştirmiştim. ‘Bir hoca bul; gelsin takımı izlesin. Ona göre önümüzdeki senenin hazırlıklarını yapsın' dedim başkanıma. Çatalcaspor'u seven bir insanım. Herkesin emeği geçti. Herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra Çatalcaspor'u daha iyi yerlerde görmek isterim. Elimden gelen ne varsa da yardım yapmaya hazırım. Belediye başkanımız Sayın Cem Kara'ya, kulüp başkanımız Sayın Hasan Gökçe'ye, destekleri için Çatalcaspor taraftarlarına çok teşekkür ederim. İlk günden beri, yola çıktığımız günden beri Hasan Esgar'a da katkılarından ve son güne kadar yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra Çatalcaspor'u çok iyi yerlerde görmek isterim. Elimden gelen ne varsa da yapmaya hazırım. Unutamayacağım güzel 7 yıl geçirdim. Nasıl futbolculuk hayatımda 14 yıl Beşiktaş'ta güzellikler varsa hepsini Çatalcaspor'da yaşadım.” Şeklinde konuştu.

“ARTIK ÇATALCA'DA HERKES FUTBOLU ÖĞRENDİ”

Çatalcaspor'daki dostluklarının zedelenmemesi, kimseyle de kötü olmamak adına böyle bir karar aldığını ifade eden Akbulut sözlerine şöyle devam etti “Önümüzdeki yıllarda sıkıntı yaşanmaması, dostluklarımızın bozulmaması için böyle bir karar aldım. Çünkü artık Çatalca'da herkes futbolu öğrendi, bilmeye başladı. Onun için gelecek yıllarda ben tatsızlık yaşanacağını sezdim. Tatsızlık yaşanmaması için, kimseyle kötü olmamak, dostluklarımızın bozulmaması için bırakmamın uygun olacağı kararını verdim” dedi.

Teknik direktör olarak kariyerine başka bir kulüpte devam edeceğini, uzun vadeli tekliflere de açık olduğunu belirten Akbulut, karar verirken de lig ayrımı yapmayacağını söyledi.

“HAKKIM VARSA ÇATALCASPOR'A HELAL EDİYORUM”

Akbulut “Kafama uygun bir takım olursa, isteklerimi, düşüncelerimi uygulayabileceğim, yani anlaşabileceğim bir takım olursa seve seve teknik direktörlük görevine devam edeceğim. Ben buraya Süper Amatörden geldim. Ben lig ayrımı yapamam. Yeter ki hedeflerimiz, isteklerimiz, uzun vadede düşüncelerimiz aynı olan bir kulüp olsun. Ben geçmişte hakkım varsa Çatalcaspor'a helal ediyorum. Bana hakkı geçen varsa da haklarını helal etmelerini istiyorum” diye konuştu.

“BÜTÜN OYUNCULARI KUTLUYORUM”

Ligin 22. Haftasında sonuncu olan bir takımla bitime 3 hafta kala ligde kalmayı garantilediklerini, sıkıntılı bir dönemden bugünlere geldiklerini ifade eden Akbulut “Kolay değil. Bugün de elinden gelen her şeyi yaptılar. Sezona total olarak baktığımızda geldiğimiz noktadan buraya kadar iyi bir ivme kazandık. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Çok sıkıntılı dönemlerden buraya geldik. Çok sorumluluk aldılar. O zor günlerde beraber olmayı, beraber hareket etmeyi bildiler. 22 hafta sonunda sonuncu olan bir takımın bu noktalara gelmesi kolay iş değil. Hepsinin çok fazla emeği var. İyi işler yaptılar her şeye rağmen. Bitime üç hafta kala garantilemek de önemliydi” şeklinde konuştu.

YORUM YAP