“İyilik Kumbaram” iyilikler için açıldı

“İyilik Kumbaram” iyilikler için açıldı

24.04.2018 09:51:00

Değirmenköy Atatürk Ortaokulu'nda oluşturulan İyilik Köşesi'nde “İyilik Kumbaram” açılışı yapıldı.

Değirmenköy Atatürk Ortaokulu'nda oluşturulan İyilik Köşesi'nde “İyilik Kumbaram” açıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ve diğer okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler her hafta kumbaraya yaptıkları iyilikleri sonuçlarıyla birlikte yazıp atacakları öğrenildi. Kumbara her hafta Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma Erdan tarafından kontrol edilecek. En anlamlı iyilikler tören alanında okunacak. Her ay “İyilik Elçisi” seçilecek. İyilik elçisi, o ay içinde en anlamlı iyiliği yapan kişi olacak. Yıl sonunda ise yapılan iyiliklerin yer aldığı “İyilik Broşürü” hazırlanacak.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, bu anlamlı çalışmanın hayırlı olmasını diledi, desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Mehmet Şenel, projeyi gerçekleştirecek öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
İyilik Kumbarası açılışında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Okul Müdürü ve eski öğretmeni Mehmet Şenel, eski öğrencisi yeni öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelerek dört neslin buluşması oldukça keyifliydi.

Renginar SALİ

YORUM YAP