İYİ Partililer, Can Atalay’ı ziyaret etti

İYİ Partililer, Can Atalay’ı ziyaret etti

6.11.2023 10:58:33

İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, heyeti ve Silivri Temsilcileri, Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay'ı ziyaret etti.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan ve ilçe temsilcilileri, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok ve heyetiyle beraber, geçtiğimiz günlerde Marmara Cezaevinde tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay'ı ziyaret etti.
İYİ Partililer, “Hukuksuz bir biçimde tutuklu bulunan Can Atalay'a yapılanları İYİ Parti ve tüm teşkilatlarımız olarak şiddetle kınıyoruz. Bu hukuksuzluğun ortadan kaldırılması için Meclis'i, Yargıtay'ı ve özellikle kendi kararları hiç sayılan Anayasa Mahkemesi'ni göreve çağırıyoruz.” açıklamasında bulundu.
Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Zeki Üçok ve İl Başkan Yardımcısı Çağla Kızılkoca, tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay'ı ziyareti sonrası ilçe teşkilatında misafir etti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP